05 / 05 / 2024

Alfemo irtibat

Alfemo irtibat

İSMOB 2014 Mobilya Fuarı’ nda yatırımcıların en çok ilgisini çeken markalardan biri olan Alfemo Mobilya, yurt içinde 18 yurt dışında da 12 bayilik anlaşması imzaladı...

Alfemo'da toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı!

Öz Ağaç- İş sendikası ile imzalanan sözleşme ile bu sendikaya bağlı olarak Alfemo’da çalışan işçilerin ücretlerinde toplu iş sözleşmesi süresinde gerçekleştirilecek artışlar ve sosyal haklar karşılıklı karara bağlandı...

Alfemo'da sonbahara özel yüzde 33 indirim kampanyası!

Ürettiği özel tasarım mobilyalara daha çok kişinin ulaşabilmesini hedefleyen Alfemo, sonbaharı çok avantajlı bir kampanya ile karşılıyor. Alfemo'da sonbahara özel yüzde 33 indirim kampanyası müşterilere sunuluyor...

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Mobilya alacaklara Alfemo'dan indirim fırsatı!

Dünyanın mobilya trendlerini, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleriyle buluşturan Alfemo, 20’inci yılını birbirinden cazip indirimlerle kutluyor.

Alfemo'ya kayyum atandı!

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

Alfemo'dan Viyana’ya yeni mağaza!

Türkiye mobilya pazarının önemli oyuncularından ve dünyada 60’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Alfemo, Avrupa’daki mağazalarına geçtiğimiz günlerde Viyana’da bir yenisini ekledi.

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

Alfemo Dünya Bayi Toplantısı Bakü'de gerçekleşti!

Alfemo, geleneksel Dünya bayi toplantısını bu yıl Bakü’de gerçekleştirdi. 08-11 Mart tarihleri arasında Bakü Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen Dünya Bayi Toplantısı’nda 100’ü aşkın Alfemo bayisi bir araya geldi.

Alfemo irtibat Haberi

Alfemo irtibat

Türkiye’de tasarım mobilyanın en önemli markalarından Alfemo, 2014 yılına hızlı bir giriş yaptı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İSMOB 2014 Fuarı’nda yatırımcıların en çok ilgisini çeken markalardan biri olan Alfemo, yurtiçinde 18 yurtdışında 12 bayilik anlaşması imzaladı. Yepyeni, trend yaratan, tasarımın teknolojiyle son derece estetik bir biçimde biraraya getirildiği koleksiyonlarıyla ziyaretçilerinden tam not aldı.


Ödüllü Kitaplık Alfemo’dan


Özel zevklere hitap eden, fuarda tüm dikkatleri üzerinde toplayan 4,60 x 7 m. ölçülerindeki, tasarım harikası kitaplığıyla da aksesuar dalında ödüle layık görülen Alfemo yaşam alanlarımız için ürettiği çözümlerle de beğeni topladı.


Çocuk Mobilyasına Kids&Teens Damga Vuracak


Dünya mobilya sektörüne yön veren fuarlardan biri olan İSMOB 2014 Fuarı’nda yepyeni markası “Kids&Teens”in lansmanını da gerçekleştiren Alfemo, yurtiçinden ve yurtdışından gelen profesyonel ziyaretçilere Kids&Teens markasını tanıttı....