08 / 05 / 2024

Alfemo Lübnan açılış

Alfemo Lübnan açılış

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Flaş gelişme! Fiyatlar geriliyor, daha da düşecek

Tahıl ürünlerinin Ukrayna'dan sevkiyatına ilişkin Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında imzalanan anlaşma kapsamında ilk gemi yola düştü. Geminin Lübnan'a gitmek üzere hareket etmesi sonrası tahıl fiyatlarında düşüş eğilimi arttı.

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Lübnan'dan 'Sayda Türk Hastanesi bir an önce açılsın' talebi!

Lübnanlı Milletvekili Usame Saad, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) açılış çalışmalarını devam ettirdiği Türk hastanesinin bir an önce faaliyete geçirilmesini talep etti. 

Lübnan'da iç savaştaki yıkılan yerlerin yeniden inşa edilmesi için  90 milyar dolara ihtiyaç var!

Lübnan'ın iç savaş nedeniyle yıkılan yerlerin tekrar inşa edilebilmesi için hala 90 milyar dolardan fazlasına ihtiyacı var. İç savaşın neden olduğu yıkımın etkileri 30 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen hala devam ediyor.

Cezayir Lübnan'a sahra hastanesi gönderecek!

Cezayir Savunma Bakanlığı, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlamada yaralananların tedavi edilmesi amacıyla kente sahra hastanesi göndereceklerini duyurdu. 

Macron'dan Beyrut Limanı'na imar malzemesi yardımı açıklaması!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Beyrut Limanı'na tıbbi yardım ve itfaiyecilerin bulunduğu 3 uçağın Lübnan'a ulaştığını ve yeniden imar malzemelerinden oluşan yardımlar göndermeye devam edeceklerini belirtti...

AB'den Lübnan'a 33 milyon avro destek!

AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen yaptığı açıklamada Lübnan'a acil durum ihtiyaçları için ilk etapta 33 milyon avro destekte bulunulacağını belirtti.

Lübnan'da kirasını ödeyemeyen inşaat işçisi böbreğini satılığa çıkardı!

Milyonlarca kişinin açlık tehdidiyle karşı karşıya kalacağının belirtildiği Lübnan'da Ködeyemeyen bir inşaat işçisi de böbreğini satılığa çıkardı.

Lübnan Hadat'ta Müslümanlar'a ev tutmak yasak!

Lübnan'ın Beyrut şehrindeki Hadat semtinde, Müslüman nüfusun hızla artması nedeniyle 2010 yılından beri Müslümanlar'a ev kiralamak yasak.

Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi!

Yatırımlarına dünya markası olma yolunda hız kesmeden sürdüren Bürotime, yurt dışı yapılanmasına devam ediyor. Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi.

Esad'ın evlere el koymasına Lübnan'dan tepki!

Suriye'de geçen ay çıkartılan gayrimenkul yasasına Lübnan'dan tepki geldi. Lübnan Başbakanı Hariri, "Bu yasa, binlerce Suriyeli aileye 'Lübnan'da kalın' diyor" açıklamasını yaptı.

İsrail, Lübnan sınırına duvar inşa edecek!

İsrail, Lübnan’daki kuzey sınırında güvenlik duvarı inşa edecek. Duvarın maliyeti 100 milyon Yeni İsrail Şekel (yaklaşık 28 milyon dolar) olacak.

TİKA, Lübnan'daki Türkmen köyü parkını yeniledi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Lübnan'daki Türkmen köyü parkının yenilenmesi projesini tamamlayarak hizmete açtı. Açıklamada projeyle birlikte Kavaşra merkezinde bulunan parkın atıl durumundan kurtarıldı.

Alfemo Lübnan açılış Haberi

Alfemo Lübnan açılış

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.


Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından ALFEMO, 2015 yılı başından itibaren yurt içinde yakaladığı hızlı büyüme trendini, yurt dışında da devam ettiriyor. Kuveyt mağazasının açılışını çok kısa bir süre önce görkemli bir törenle gerçekleştiren Turquality destekli marka; geçtiğimiz günlerde Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000m2’lik yeni bir mağaza daha açtı.


Kentin mobilya ticareti açısından kalbi olarak nitelendirilen Mkaless Caddesinde hizmete giren ALFEMO Konsept Mağazası’nın açılışına, Lübnan Eski Başbakanı Najib Mikati, Meclis Başkanı Mouhamed Raed, Belediye Başkanı Fouad Flayfel, Lübnan Savunma Bakanı, Vali Nassif Kaloush, Ticaret Odası Başkanı Tawfik Daboussi ve dini liderler...