03 / 05 / 2024

Alfemo Orta Amerika şubesi

Alfemo Orta Amerika şubesi

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, Orta Amerikanın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama'daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı. Açılışta Ramazan Davulcuoğlu açıklamalarda bulundu.

ABD'den 500 milyon dolarlık dev yatırım! Şehirler teknoloji merkezine dönüşüyor

ABD hükümeti, ilk 500 milyon $’lık yatırımla orta Amerika’daki metropol alanlarını teknoloji yeniliğinin bir sonraki sıcak noktalarına dönüştürmeye çalışıyor.

El Salvadorlu vatandaşlar Bitcoin konusunda tereddütlü!

Orta Amerika ülkesi El Salvador'un, kripto para birimi Bitcoin’i ödeme aracı şeklinde kabul etmesinin üstünden bir ay geçti. Ancak ülkede yaşayanların birçoğu değişim konusunda tereddütlü. 

Bitcoin El Salvador'da yasallaştı!

Orta Amerika'da olan El Salvador, bugünden itibaren Bitcoin'i yasal para olarak kabul edecek. Ülkede her vatandaşa 30 dolarlık Bitcoin dağıtımı yapılacak. 

Bitcoin'le ilgili flaş gelişme! Dünyada ilk ülke olacak!

Orta Amerika'daki El Salvador ülkesi, Bitcoin'i ulusal para olarak kullanacak ilk ülke olacak. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Bitcoin 2021’de önemli açıklamalarda bulundu.

İDDMİB rotasını Orta Asya’ya çevirdi!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, Latin Amerika ile başlayan sanal heyetlere Körfez Bölgelerini de ekledi ve yatırımlarına Orta Asya’da hız verdi.

Türkiye ihracatını en çok Orta Amerika ve Afrika'ya artırdı!

Türkiye'nin geçen yıl Orta Amerika ve Karayipler'e ihracatı, bir önceki yıla kıyasla yüzde 10,3 artışla 1,6 milyar dolara, Afrika'ya ihracatı da yüzde 9,9 yükselişle 15,9 milyar dolara çıktı.

Küçük ve orta ölçekli inşaat firmaları Amerika pazarında daha şanslı!

MÜSİAD Amerika Başkanı Ayhan Özmekik, Amerika pazarında yatırım yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli inşaat firmalarına, "Buraya yatırım yapmak isteyenlerin doğru yerlerde, doğru insanlardan destek almalarını özellikle tevsiya ediyorum" önerisinde bulundu..

Serdar Ortaç Breeze Demar'ın temelini CNR Emlak Fuarı'nda attı!

Serdar Ortaç, İstanbul'deki Emlak Fuarında, Breeze Demar Emlak Projesi'nin temel atma törenini Amerika'ya 4G ile bağlanarak gerçekleştirdi..

Güney Amerika'dan Türk prefabrika toplu konutlarına büyük ilgi!

Karmod Üst Yöneticisi Çankaya, "Güney ve Orta Amerika ülkelerinde örnek tekli kurulumlarla başlayan ev satışlarımız bugün somut toplu konut projelerine dönüştü" şeklinde konuştu.

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

Nikaragua'da kanal projesinin inşaat çalışmaları başlıyor!

Orta Amerika ülkelerinden Nikaragua'da, hükümet 50 milyar dolarlık kanal projesinin çevreye etkisini araştıran çalışmayı resmen kabul etti. HKND adlı şirkete, inşaata ve yapı tasarımı işine başlaması için yetki verdiği ifade edildi.

Leonardo DiCaprio Belize adalarında lüks bir site yapacak!

Aktör Leonardo DiCaprio, Orta Amerika’daki Belize adalarında doğa dostu ve ultra lüks bir site yapmak için kolları sıvadı. Projedeki her villanın değeri 5 milyon ile 15 milyon dolar arasında olacak.

Panama açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem!

Orta Amerika ülkelerinden Panama açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Büyük Okyanus'un 33 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı. Meydana gelen depremde ölen ya da yaralanan olmadı.

Alfemo Orta Amerika şubesi Haberi

Alfemo Orta Amerika şubesi

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, Orta Amerikanın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama'daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı. Açılış sebebiyle düzenlenen özel organizasyonda açıklama yapan Alfemo Mobilya Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu: "Dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri olan ve konumu gereği ticaretin merkezinde yer alan Panama'da ikinci mağazamızı açmış olmaktan mutluyuz. Gerek mağaza konseptimiz, gerekse her beğeniye hitap eden, kendine özgü bir tarza sahip ve fonksiyonel mobilya koleksiyonlarımız, dünyanın her yerinde tüketiciler tarafından ilgi görüyor. Alfemo markası olarak yurtdışı yatırımlarımızı 2008 yılında başlayan Turquality destek programıyla beraber artırdık, mağazalaşma atağına devam ediyoruz. Turquality desteği ve global marka olma yolunda edindirdiği vizyonla yurtdışı yatırımlarımız hız kesmeden sürecek. Yalnızca Alfemo markası ile değil; genç, çocuk ve bebek mobilyası markamız Kids&Teens...