04 / 05 / 2024

Alfemodan diyarbakıra mağaza

Alfemodan diyarbakıra mağaza

Mobilya tasarım, üretim ve satış bazında Türkiye’nin lider üreticilerinden biri olan, Alfemo, şimdi de yaptığı dev yatırımla Diyarbakır’da 2 konsept mağaza birden açtı.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Marmo Home 4 yeni mağaza açacak!

Kurulalı henüz iki yıl olmasına rağmen önemli adımlar atmayı başaran Marmo Home, önümüzdeki yıl 4 mağaza açmayı planlıyor. Firma, ihracat yaptığı pazar sayısını da artıracak...

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Metro Market 2017'de 2 yeni mağaza açacak!

Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2016'yı başarılı geçirdiklerini 2017'de de 2 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Ziylan'ın 2017 hedefi 130 yeni mağaza!

Geçtiğimiz yıl her şeye rağmen yüzde 30’a yakın bir büyümeye imza atan Ziylan, Almanya’nın ikinci büyük perakendecisini satın aldı, 100 yeni mağaza açtı ve yatırım rekoru kırdı.

Yabancı yatırımcılar Türkiye'de 90 yeni mağaza açacak!

Darbe girişimine, bölge ülkelerdeki dalgalanmalara rağmen, yabancı markaların Türkiye’deki yatırımlarını artırarak sürdürdüğünü söyleyen Sami Kariyo, “90 yeni mağaza açılırken kapananların sayısı 41 ile sınırlı kaldı” dedi.

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

B&G Store mağaza sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor!

B&G Store, 75 olan mağaza sayısını 2018’de yurt içinde 100’e çıkarmayı hedefliyor. B&G Store, yurt içi yatırımlarını yurt dışı yatırımlarıyla eş zamanlı yürüterek, Avrupa’nın yanı sıra Ortadoğu’da da büyümeyi planlıyor.

Eleven Paris Türkiye'de iki mağaza açacak!

Eleven Paris, Türkiye pazarına girmek için Bilsar ile el sıkıştı. Bilsar'ın satış ağına girmenin yanı sıra Türkiye'de 2 tane de mağaza açacak olan marka, genellikle tasarımın ön planda olduğu hazır giyim ürünleri satıyor.

Çilek Doğu Anadolu'daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yurt içinde bulunmadığı illere giderek yeni satış noktaları açıyor. Çilek, Kars ve Tunceli'de birer, Diyarbakır'da ise açtığı 2 mağaza ile birlikte Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 36 noktaya ulaştı.

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak!

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak. Neyzen, şuanda 3 olan mağaza sayısını 2015 yılında 10’a çıkarmayı hedefliyor. Neyzen’in yeni mağazaları İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinde faaliyete geçecek

Panço 5 yeni mağaza açtı!

Panço'nun açmış olduğu 5 yeni mağaza İstanbul'da Pendik ve Mall of İstanbul, Ankara'da Taurus Alışveriş Merkezi ve Anka Mall, Diyarbakır'da ise Ceylan Park'ta yer alıyor.

Sarar Interview Diyarbakır'a mağaza açtı!

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

Alfemodan diyarbakıra mağaza Haberi

Alfemodan diyarbakıra mağaza

Mobilya tasarım, üretim ve satış bazında Türkiye’nin lider üreticilerinden biri olan; yurt içinde ve dışındaki büyümesini büyük bir hızla sürdüren ve 2015 yılı ilk 5 ayında Ankara’dan Beyrut’a, Muğla’dan Kosta Rica’ya uzanan global yelpazede açtığı 45 mağaza ile dikkatleri üzerine toplayan Alfemo, şimdi de yaptığı dev yatırımla Diyarbakır’da 2 konsept mağaza birden açtı.


60'tan fazla ülkede

Dünyada 5 kıtada 60’tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye’nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL’lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır’a taşıdı. Güneydoğu’nun ekonomi üssü olan Diyarbakır’da; Bağlar ve Urfa Yolu üzerinde açılan mağazalar toplam 4000 m2 üzerinde modern, fonksiyonel ve en son tasarım ürünü mobilya koleksiyonlarıyla birlikte, home decor aksesuar ürünlerini, en son teknoloji ile üretilen yatak, baza...