22 / 05 / 2024

Ali Acar biyografi

Ali Acar biyografi

Ali Acar, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sultangazi Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sultangazi Belediye Başkan adayı Ali Acar kimdir? İşte Ali Acar'ın biyografisi...

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Acar, Mehmet Ali Acar, Selçuk Acar ve Utku Acar ortaklığında kuruldu.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Marmaris'teki apart oteller konuta dönüşüyor!

Bir zamanlar yerli turistin ilk tercihi Marmaris'teki apart oteller yıkılıyor, yerlerine lüks konutlar inşa ediliyor. Başkan Ali Acar, bu gelişmeyi desteklediğini söyledi.

Stat ihalesinin iptali Karşıyaka'yı huzursuz etti!

Karşıyaka'nın yeni stadının 28 Ocak 2014'te yapılan ihalesinin TOKİ ve Ali Acar İnşaat arasındaki maliyet farkı anlaşmazlığı yüzünden iptal edilmesi, yapımın yine uzama ihtimali, camiada huzursuzluk yarattı.

Acarmek Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarmek Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Acar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ağustos'ta Ömerbey Mahallesi, Göçmen Sokak'ta kuruldu.

Karşıyaka Stadı yıkım çalışmaları başladı!

Geçen yıl 28 Ocak'ta yapılan ihaleyi 54 milyon 88 biri TL bedelle kazanan Ali Acar İnşaat'ın çalışanları, kepçelerle eski İlçe Stadı'ndaki tribünlerin yıkımına başladı.

Karşıyaka Stadı'nın yıkım çalışmaları Mayıs'ta başlıyor!

Karşıyaka İlçe Stadı'nın yenileme ihalesini alan Ali Acar İnşaat,yıkımın stattan başlatılmasını istedi.İnşaat firması da kulübün isteğine olumlu yanıt verdi. Önümüzdeki hafta sonu Mayıs ayı başında Yalı Stadı'nın yıkımına başlanacak.

Karşıyaka Stadı 1 hafta içinde yıkılacak!

KARŞIYAKA'nın 15 bin kapasiteyle yenilecek İlçe Stadı'nın ihalesini alan Ali Acar İnşaat, kulübe yazı göndererek yıkım işlemleri için tesislerin 1 hafta içinde boşaltılmasını istedi.

Karşıyaka Stadı yıkılıyor!

Karşıyaka'nın 15 bin kapasiteyle yenilecek İlçe Stadı'nın ihalesini alan Ali Acar İnşaat, kulübe yazı göndererek yıkım işlemlerine başlayacakları için tesislerin 1 hafta içinde boşaltılmasını istedi.

Marmaris'te binaların yüzde 90 kaçak!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris’te yüzde 90 oranında jaçak yapılaşma problemi bulunan binaların yıkımının başlı başına sorun teşkil ettiğini belirtti..

İzmir statlarında son durum ne?

Karşıyaka Stadı ihalesini 54 milyon TL bedelle alan Ali Acar İnşaat, henüz temel dahi atamadı. Yalı arazisi için yapılan plana Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nin Bölge İdare Mahkemesi'ne açtığı dava devam ediyor.

Ali Acar biyografi Haberi

Ali Acar biyografi

Ali Acar kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Sultangazi Belediye Başkan adayı Ali Acar oldu. Peki Ali Acar kimdir?


Ali Acar biyografi..

Av.Ali Acar CHP sultangazi adayı oldu.Parti meclisi toplantısında yapılan oylamada 60 kişiden 59′un oyunu alarak adaylığı açıklamıştı.


1977 Gerger Adıyaman Doğumlu, 3 çoçuk babası olan Ali Acar; Hukuk Fakültesi mezunudur.


İngilizce, Rusça, Romence, Arapça, Farsça, Zazaca ve Kürtçe dillerini bilmektedir.


Birçok sivil toplum örgütlerinde görev alan acar; Halen GER-FED (Adıyaman Gerger Federasyonu) Yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte ve Acar Hukuk Bürosu Adı Altında Avukatlık Mesleğini icra...