02 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu açıklaması

Ali Ağaoğlu açıklaması

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Sancaktepe Belediyesi'nden Ağaoğlu'na eleştiri!

Sancaktepe Belediyesi Başkanvekili Bostan: "Bu bölgede ne şu anda ne de yakın gelecekte bir imar planı çalışması gündemde yok. Ali Ağaoğlu mesnetsiz, hukuk ve teknikten uzak bir açıklama yapmıştır" dedi.

Ali Ağaoğlu'nun sözleri nedeniyle CNN Türk televizyonuna 43 bin 845 TL ceza kesildi!

RTÜK Ağaoğlu'nun sözleri nedeniyle CNN Türk televizyonuna 43 bin 845 TL ceza kesti. Ancak kanal daha sonra bu kararı mahkemeye götürdü. Mahkeme, RTÜK'ü haklı buldu, davayı reddetti...

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ali Ağaoğlu'ndan 'Tektaş Rekoru' açıklaması!

Medyada yer alan “Tektaş Rekoru” başlıklı haberlerle ilgili olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ndan açıklama geldi.

Ali Ağaoğlu'ndan belgesel açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'de yayınlanan Türkiye belgeseliyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

Emlak kralı Donald Trump’ın ABD’nin yeni başkanı olması, Türkiye’de gözleri ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na çevirdi. Ali Ağaoğlu için sosyal medyada ‘Ben de başkan olucam’ caps’leri hazırlandı, yüzü Trump’ın yüzüyle değiştirilerek komik paylaşımlar yapıldı.

Osmaniye Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu açıldı!

Osmaniye'de Velipaşaoğlu Ailesinin Gençleri Mehmet Ali Velipaşaoğlu ve Kübra Velipaşaoğlu'nun Mimarlık ve Mühendislik bürosu iş yaşamına kapılarını açtı.

Ali Ağaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, "Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya. Başkanın şike sürecindeki dik duruşu bu operasyonun en büyük sebeplerinden biridir" dedi.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, " Ne zaman gitsem, istediğim kadar para veriyor " dediği ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Hacıosmanoğlu'nun iddiasına şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu'dan Battal İlgezdi'ye Kılıçdaroğlu cevabı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, dün yaptığı, 'Kılıçdaroğlu benden özür diledi' açıklamasının CHP tarafından yalanmasıyla ilgili olarak, "Söyleyeceğimi söyledim. Lafımın arkasındayım. "Siyasetçi olmak zordur. Başkanın dediği doğrudur" dedi.

Ali Ağaoğlu'dan TÜRGEV'e arazi bağışı açıklaması!

17 Aralık siyaseti dizayn operasyonunda gözaltına alınan ve hakkında bazı işlerinin yürütülmesi karşılığında TÜRGEV'e arsa bağışladığı iddiaları ortaya atılan işadamı Ali Ağaoğlu, ilginç açıklamalarda bulundu...

Ali Ağaoğlu, Alarko'nun Ortaköy arazisiyle ilgili açıklama yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ortaköy'de yer alan Alarko arazisi ile ilgili basın açıklaması yaptı...

Ali Ağaoğlu, Habertürk'e basın açıklamasıyla cevap verdi!

Ali Ağaoğlu ve Fatih Altaylı arasındaki tartışma yeniden alevlendi. Ağaoğlu, Habertürk'te kendisi ve şirketi hakkında yayınlanan haberler hakkında basın açıklaması yaptı

Ali Ağaoğlu'nun eski aşkı Petek Ertüre'den Kanyon'da kitap açıklaması!

Ali Ağaoğlu aşkıyla ünlenen Petek Ertüre, Kanyon'daydı. "Yakında kitabım çıkacak" diyen Ertüre, kitabında Ağa'nın olup olmayacağını ise söylemek istemedi

Ali Ağaoğlu açıklaması Haberi

Ali Ağaoğlu açıklaması

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, kuruma 2 daire bağışlayan İşadamı Aliağaoğlu'na özel bir tören düzenledi. Tören sonrasında soruları yanıtlayan Ağaoğlu, "İnsan karanlıktan önünü göremediği için korkar. 2015 biraz öyle bir yıldı. Seçim sonuçları Türkiye'yi adeta aydınlattı. Belirsizlik kalktı önümüzü görebiliyoruz. Dünyanın en iyi senaristlerini tutsaydık ve Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik sanırım 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarından daha iyi bir senaryo yazamazlardı. İnşaat ve gayrimenkul sektörü için 2015 de kötü bir yıl değildi, özellikle yabancılara yapılan satışlar memnun ediciydi, biz 2015'te yüz 15 büyüdük. Yaşanılan olumsuzluklar olmasaydı belki çok daha fazla büyüyebilirdik. 2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.


Akşam 




Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu 

Başkanı Ali Ağaoğlu "Dünyanın en iyi...