30 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu başarı sırları neler

Ali Ağaoğlu başarı sırları neler

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başarısının sırrını Sabah Gazetesi muhabirlerinden Burcu Aldinç'e anlattı. Ağaoğlu, çok çalış, teknoloji eğitimi al, samimi ve dürüst ol, gazete oku gibi öğütler verdi...

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

Emlak kralı Donald Trump’ın ABD’nin yeni başkanı olması, Türkiye’de gözleri ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na çevirdi. Ali Ağaoğlu için sosyal medyada ‘Ben de başkan olucam’ caps’leri hazırlandı, yüzü Trump’ın yüzüyle değiştirilerek komik paylaşımlar yapıldı.

Ali Ağaoğlu bayramı yoğun geçiriyor!

İş dünyasındaki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ali Ağaoğlu, bayramı yoğun geçiriyor. Ağaoğlu, ilk gün aile büyükleriyle bayramlaşıp dün de yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Marmaris'e gitti.

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma başlatıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu hakkında, ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatıldı.

Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi!

Düzce’de çimento fabrikası kurmaya hazırlana Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi. Yatırımın danışmanlığını ise inşaat sektörünün duayenlerinden Atalay Şahinoğlu yapıyor.

İşte Ali Ağaoğlu en büyük başarısının sırrı!

‘Yaşam Mimarı’ olarak tanınan ‘İnşaatçılar Kralı’ Ali Ağoğlu başarılı bir iş adamı. Aynı zamanda son derece karizmatik. Doğal ve samimi halleriyle 7’den 70’e herkesin sempatisini topluyor.

Ali Ağaoğlu boğazda tek başına görüntülendi!

Boğaz'da tek başına bir gezinti yapmayı tercih eden Ali Ağaoğlu modaya uygun olarak giydiği kırmızı pantolonuyla dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ali Ağaoğlu: İnşaat rant sektörü demek değil!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Başbakan Yardımcısı Babacan'ı "İnşaat sektörünü parmağıyla gösterip olumsuz algı yarattı" diye eleştirdi...

Ali Ağaoğlu ve Suudi işadamını götürecek uçakta arıza!

Yatırım yapmak üzere Erzurum’a gelen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve ona eşlik eden işadamı Ali Ağaoğlu’nu İstanbul’a götürecek özel uçak kalkış sırasında arızalandı. Uçağın kalkışı gecikince işadamları havalimanından kente döndü.

Ali Ağaoğlu, 2014'ün en başarılı iş adamı seçildi!

Akademetre tarafından hazırlanan 2014 yılının En’leri araştırma sonuçlarına göre yılın en başarılı iş adamı, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu seçildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu da En Başarılı Kurum dalında TÜSİAD ile 5'inciliği paylaştı.

Ali Ağaoğlu İzmit'te arsa arıyor!

Dev inşaat projeleri ve ultra lüks yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu İzmit'te arazi baktı. Arazi arayışı akıllara "Ağaoğlu İzmit'te konut projesine mi başlayacak" sorusunu getirdi...

Ali Ağaoğlu başarı sırları neler Haberi

Ali Ağaoğlu başarı sırları neler



ÇOK ÇALIŞ 

Başarının ilk sırrı tabii ki çalışmak. Doğru çalışmak, inatla çalışmak, yılmamak. Hayatın her aşamasında, ister ekonomik anlamda çok güçlü olun, ister iş hayatına yeni atılmış, karşınıza zorluklar çıkacaktır. Engele önce omuz vur yık, yıkamazsan sağından geç, olmadı mı solu dene. Geri döndüğün zaman zaten kaybettin demektir.


TEKNOLİJİ EĞİTİMİ AL 

Teknolojiyi takip etmeden olmaz. Gerekirse bu konuda eğitim almak lazım. Ben teknoloji kullanmıyorum, hayatımda hiç mesaj atmadım. Ama bu alana en fazla para yatıran firmaların başında geliyorum.


SAMİMİ OL 

Samimiyet çok önemli. Hayatta rol yapıyorsan başarılı olma şansın yok. O rol bir yerde su yüzüne çıkar. İşini severek yapmazsan başarılı olamazsın. Ben örneğin dünyaya bin kere daha gelsem yine müteahhitlik yapardım.


DÜRÜST OL 

Dürüstlük son dönemde prim yapmıyor gibi görünse de uzun vadede dürüst olan...