05 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu karıları

Ali Ağaoğlu karıları

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ortanca eşim diye tanıttığı Ayten Alpar için ikinci şirketi de kurdu. 500 bin TL'lik sermaye ile kurulan şirketin ortakları arasında Alpar'ın arkadaşı Yeşim Şenay yer alıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı!

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan 'iflas' iddialarına yanıt!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sosyal medyadaki iflas iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Ağaoğlu şirketinin toplam borçlarının bilançoya oranının yüzde 10'u bile olmadığını belirterek, 'konkordato' iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil için gittiği Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ali Ağaoğlu'na suç duyurusu!

BBC'nin hazırladığı belgeselde konuk olan Ali Ağaoğlu’nun, kız arkadaşlarıyla ilgili kullandığı ifadeler için suç duyurusunda bulunuldu.

Ali Ağaoğlu doktor kontrolünde!

Ağaoğlu Şirketler'in patronu Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde halkla ilişkiler koordinatörü Rose Kar ile birlikte kameralara yansıdı. Ağaoğlu'nun doktor kontrolünden çıktığı öğrenildi.

Ali Ağaoğlu karıları Haberi

Ali Ağaoğlu karıları

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu eski sevgilisi olan ve kendisinin ortanca eşim diye tanıttığı Ayten Alpar için 26 Eylül'de Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat Şirketi'ni kurmuştu. Ağaoğlu, ortanca eşi içi bugün de ikinci şirketi kurdu. 


Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat Şirketi'nin detayları için tıklayınız


İkinci şirketin adı; Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi olarak belirlendi. Ayten Alpar ilk şirkette olduğu gibi ikinci şirkette de arkadaşı Yeşim Şenay ile ortak durumda. Resmi kayıtlara göre Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Alpar ve Yönetim Kurulu Üyesi ise Yeşim Şenay...


Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi'nin detayları için tıklayınız


Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski Satış Pazarlama Koordinatörü olan Ayten Alpar'ın her iki şirketi de Ataşehir'de kuruldu. Aynı zamanda Ağaoğlu'nun 80 milyon dolarlık parselde...