10 / 05 / 2024

Ali Ahıskalı

Ali Ahıskalı

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe'de, Ali Ahıskalı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Şah Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şah Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uygun tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

Kolot Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kolot Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ahıskalı Kolotoğlu tarafından kuruldu.

Kolot Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kolot Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ahıskalı Kolotoğlu tarafından kuruldu.

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ali  Houshmand tarafından kuruldu.

Duca Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duca Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Çağrı Ahıskalıoğlu tarafından  kuruldu.

Ahıskalı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahıskalı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ulvi Ahıskalı tarafından kuruldu.

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Palta tarafından kuruldu.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seta Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özocak tarafından kuruldu.

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev çöktü!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi Hamam Sokak'ta yer alan 2 katlı ahşap evin üst katında çökme meydana geldi.

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Ali Ahıskalı Haberi

Ali Ahıskalı

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Ali Ahıskalı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT-TAAHHÜT 1.    Şirket her türlü inşaat işleri yapar, kiralar ve kiraya verir, 2.    İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl,mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 3.    Şirket iş makineleri ve teçhizatının alım satımı ve pazarlama işleriyle beraber kiralar ve kiraya verir.Şirket iş makineleri teçhizatının ithalat ve ihracat işlerini yapar, 4.    Şirket T.T.K. ya göre...