08 / 05 / 2024

Ali Aktaş

Ali Aktaş

Aktaş Hurda Alüminyum İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Aktaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Hayat Sokak'ta kuruldu.

Enerji Platform Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enerji Platform Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aktaş ve Uğur Şola ortaklığında kuruldu.

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Akdaşli tarafından kuruldu. 

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Aktaş Hurda Alüminyum İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Hurda Alüminyum İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Aktaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Hayat Sokak'ta kuruldu.

Ali Ağaoğlu ve Suudi işadamını götürecek uçakta arıza!

Yatırım yapmak üzere Erzurum’a gelen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve ona eşlik eden işadamı Ali Ağaoğlu’nu İstanbul’a götürecek özel uçak kalkış sırasında arızalandı. Uçağın kalkışı gecikince işadamları havalimanından kente döndü.

Akta Güzel İnşaat Şirketi kuruldu!

İstanbulun Esenyurt ilçesinde yer alan Akta Güzel İnşaatın sermaye değeri ise 500 bin TL. Semaye paylaşımına göre ise; 250 bin TLsi Ali Rıza Güzele, 250 bin TLsi de Oktay Demire ait

Isısan yetkili servisleri Antalya Rixos Premium Otel'de buluştu!

Isısan Servis Müdürü Ali Aktaş yetkili servislere gelişmelerin HVAC sektörüne etkilerini değerlendirirken, 2011 yılı ile ilgili öngörülerini paylaştı. Bosch Termoteknik grubu ve 2011'de pazara sunulan yeni ürünler hakkında da kısa bilgiler verdi

Ali Sami Yen en az 623 milyon eder! Ya Likör Fabrikası?

Habertürk Gazetesi yazarı Yiğit Bulut, bugünkü yazısında Ali Sami Yen arazisini ve Likör Fabrikası'nı ele aldı...

Ali Sami Yen stadı arazisine park önerisi geldi!

Şişli'deki Ali Sami Yen Stadı arazisinin park haline getirilmesi istendi

Ali Sami Yen'de 143 milyon TL buhar oldu!

Seyrantepe-Ali Sami Yen takası sırasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün kendi çıkarını korumadığı ortaya çıktı

Ali Sami Yen'e siyasi otorite el koydu!

Gençlik Spor Genel Müdürü Akgül, Ali Sami Yen - Seyrantepe takasında devletin uğradığı zararın sorumlusu olarak siyasi otoriteyi işaret etti

Ali Sami Yen Stadyumu'nun ihalesi 24 Mayıs'ta!

Ali Sami Yen Stadyumu'nun arsası bu kez gelir paylaşımı yöntemiyle satışı çıkacak

Ali Aktaş Haberi

Ali Aktaş

Aktaş Hurda Alüminyum İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Aktaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Hayat Sokak'ta kuruldu.   


Aktaş Hurda Alüminyum İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HURDA VE ALÜMİNYUM 1- Her türlü metal,plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini,ihraç ve ithalini yapmak. 2- Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek,madde haneler kurmak. 3- Gemi,fabrika,depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar,presler işletmek,şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak ihalelere girmek. 4- Her türlü demir,çelik,bakır,fosfor,pirinç,alüminyum,magnezyu m,nikel,çinko,kalay ve demir dışı metalleri sacları,levhaları,yaprakları,şeritleri,contaları,p rofilleri,tozlan granürleri,boruları,yayları alıp satmak. 5- Konusu ile...