06 / 05 / 2024

Ali Aydın Müteahhitlik hizmet kanunu

Ali Aydın Müteahhitlik hizmet kanunu

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın, "Müteahhitlik hizmet kanununun bir an önce yasalaşarak bu meslek her önüne gelenin müteahhit olduğu bir alan olmaktan çıkarılmalıdır" dedi.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Aydın47 Mimarlık Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın47 Mimarlık Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Halime Aydın tarafından kuruldu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli Ali Akgün tarafından kuruldu.

Türk firmaları Ürdün'de müteahhitlik hizmeti verebilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan, Ürdün’de Türk firmalarının müteahhitlik hizmetleri verebileceğini açıkladı.

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Düzali Aydın imzasıyla kuruldu.

Ali Aydın: Yapı ruhsatları en az bir yıl uzatılmalı!

KAYİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, OHAL’den dolayı yapı ruhsatlarının en az bir yıl uzatılmasını, müteahhitlerin bankalara olan borçlarının en az 36 ay taksitlendirilmesini istedi.

Ali Aydın: İnşaat sektörü zor süreçte!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın düzenlediği basın toplantısı ile inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Adıyaman Koçali Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman-Kahta (Koçali Barajı ve Sulaması) (GAP) Projesi Kapsamındaki Koçali Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Biltaş Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Biltaş Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Müteahhitlik Anonim Şirketi, Fatma Bil Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 121 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Aydın Nazilli'de 5 okul mühürlendi!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde kapatılan 5 dernek ve 5 okul mühürlendi.

Ali Aydın Müteahhitlik hizmet kanunu Haberi

Ali Aydın Müteahhitlik hizmet kanunu

KAYİMDER Başkanı Ali Aydın, yaptığı açıklamasında, "Bizler meslek mensupları olarak inanıyoruz ki, müteahhitlik mesleğinin önündeki sorunlar çözülürse, ülkemizin de üretim alanında 250 ye yakın sektörde üretim artışı olur. Dolayısıyla istihdam olur, kalkınma olur, refah olur. Hepimizin bildiği gibi, bir ülkenin imar edilmesi kalkınması demektir" ifadesinde bulundu. 


"Çevre ve Şehircilik Bakanımızın İstanbul'daki asansör kazasından hemen sonra ifade ettiği gibi Müteahhitlik hizmet kanununun bir an önce yasalaşarak bu meslek her önüne gelenin müteahhit olduğu bir alan olmaktan çıkarılmalıdır. Bu konuda genel başkan yardımcılığını yaptığım İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) ile genel başkanlığı görevini yaptığım Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonuyla birlikte müteahhitlerimizin bağlı olduğu sektör meclisinde olduğum TOBB başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte yaptığımız müteahhitlik yasa taslağı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın gündemindedir. Bu yasanın acilen...