08 / 05 / 2024

Ali Baba Restoran nerede

Ali Baba Restoran nerede

Amerika’daki Ali Baba Restoran, bu yıl sonuna kadar Ankara’da şube açacak. Manhattan’daki restoranın sahibi Doğan, ortağı Akçetin ile birlikte yapmayı planladıkları restoran yatırımı ile öncü olmak istediklerini belirtti.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Robert De Niro İstanbul'da restoran açacak!

Taksi Şoförü, Baba, bu yıl vizyona giren The Irıshman ve daha birçok yapımla izleyicilerin gönlünü kazanan Robert De Niro İstanbul'da restoran açıyor. 

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu! Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu. Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu...

Mehmet Ali Aydınlar restoran işinden çıktı!

Mehmet Ali Aydınlar restoran yatırımındaki hisselerini devretmiş. Aydınların hisselerini devrettiği isim işe restoranın yöneticiliğini üstlenen Fazlı Akbaş.

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hakan Cin tarafından kuruldu. 

Alican Ağaoğlu baba oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu baba oluyor. Alican Ağaoğlu'nun 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Miray İskiliple kız çocukları olacak. 

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Ali Baba Restoran, Ankara’da şube açacak!

Amerika’daki Ali Baba Restoran, bu yıl sonuna kadar Ankara’da şube açacak. Manhattan’daki restoranın sahibi Doğan, ortağı Akçetin ile birlikte yapmayı planladıkları restoran yatırımı ile öncü olmak istediklerini belirtti.

Ali Baba Restoran nerede Haberi

Ali Baba Restoran nerede

Amerika’da siyaset ve sanat dünyasının uğrak yeri Ali Baba Restoran, bu yıl sonuna kadar Ankara’da şube açacak. Manhattan’daki restoranın sahibi Doğan, ortağı Akçetin ile birlikte yapmayı planladıkları restoran yatırımı ile öncü olmak istiyor.


Babasının cebinde 300 dolar ile geldiği Amerika’da bulaşıkçılıktan, aşçılığa kadar çalıştığı birçok işin ardından New York Manhattan’da “Ali Baba” markasını yaratan Ali Rıza Doğan, Türkiye’de ilk restoranını yıl sonunda açacak.


Ortağı Mehmet Akçetin ile birlikte açacakları restoran ile Amerika’daki Türk yatırımcılarına öncü olmak istediklerini ifade eden Doğan, “15 Temmuz ve terör nedeniyle birçok kardeşimizi kaybettik. Tüm bunların ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işadamlarına yönelik yatırım çağrısıyla birlikte ülkemize inandığımızı göstermek istedik. Amerika’daki Türk yatırımcıları arasında bir ilk bu. Artık Türkiye’ye yatırım zamanı” dedi.


Babası Cemal Doğan’ın 1997 yılında Manhattan...