11 / 05 / 2024

ali babacan güneş enerjisi fuarına katıldı

ali babacan güneş enerjisi fuarına katıldı

Türkiye Yatırım Haftası kapsamında ABD’de bulunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Alpha Teknolojileri’nin ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Güneş Enerjisi Ticaret Fuarı'na katıldı. Babacan, güneş enerjisinin öneminden de bahsetti..

Ali Babacan'dan kira fiyatlarına tepki!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden son günlerde kiralık evlerdeki fiyat zamlarına tepki gösterdi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ali Babacan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Denizli'de güneş enerjili evler artıyor!

Gurbetçi Ali Soyhan, evlerinin çatılarında güneş enerjisiyle elektrik üreten Almanlara özendi, Denizli’deki evinin çatısına aynı sistemi kurdu. Çatıdaki güneş panelleri sayesinde evde kullandığı elektriği üreten Soyhan, enerji fazlasını ise AYDEM’e satıyor.

Güneşli Prime Suites hizmete girdi!

Babacan Yapı’nın Güneşli’de otel rahatlığında rezidans konforu sunan, 112 suit daireden oluşan projesi “Prime Suites” kısa ve uzun süreli konaklama seçenekleri sunuyor.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

Gözler Ali Babacan'da!

Son dakikada Ak Parti Milletvekili aday listesine giren Ali Babacan’ın kredi kartına taksit sınırlaması, Orta Vadeli Program ve AK Parti’nin seçim beyannamesine etkisi merak konusu...

Ali Babacan: Kimse inşaat sektörüne engel olmasın!

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, gayrimenkul yatırımcısının işinin kolaylaştırılması gerektiğini belirterek "Kimse inşaat sektörüne engel olmasın" dedi..

Ali Babacan'dan önemli açıklamalar...

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, imar mevzuatında yapılacak değişikliklere ilişkin, "Taslağı, muhtemelen önümüzdeki hafta görüşe açacağız. Herkesten gelecek görüşe de açığız. İnşaat sektörünü çok önemsiyoruz" dedi.

Ali Babacan: Enflasyonda yüzde 5'leri görebiliriz!

Başbakan Yardımcısı Babacan, petrol fiyatları bu seviyelerle giderse 2015 için yüzde 5'li enflasyonların bile görebileceğini söyledi.Başbakan Yardımcısı Ali Babacan "2015 daha iyi bir yıl olacak" dedi.

Ali Babacan: 2015’te yüzde 4’ten fazla büyürüz!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2015’in enflasyon, cari açık ve büyüme açısından 2014’e göre daha iyi bir yıl olacağını söyledi. Babacan, orta vadeli programda bu yıl için yüzde 4’lük bir büyüme rakamı koyduklarını ifade etti..

Ali Babacan: Şeffaflık paketi yolda!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Türkiye'nin donem başkanlığını üstlendiği G - 20'nin 11 çalışma sahası bulunduğunu, bunlar arasında en önemlisinin de şeffaflık ve yolsuzlukla mücadele olduğunu belirtti.

Ali Babacan: Dünya ekonomisi KOBİ'lerle büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan G20 ajandasına göre, dünya ekonomisinin KOBİ'lerle büyüyeceğini belirtti. Babacan; "Bu nedenle küçük işletmelere destek, yatırımlara finansman, büyümeye yatırım dopingi sağlanacak" dedi.

ali babacan güneş enerjisi fuarına katıldı Haberi

ali babacan güneş enerjisi fuarına katıldı

Türkiye Yatırım Haftası kapsamında ABD’de bulunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve beraberindeki heyet Chicago’da Alpha Teknolojileri’nin ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Güneş Enerjisi Ticaret Fuarına katıldı. Babacan, “Bu da çok enerjiye ihtiyacımız olduğu anlamına geliyor. Gaz ve petrole bağımlı bir ülkeyiz. Geçen yıl 60 milyar dolarlık bir harcamamız oldu. Bu yüzden, enerji etkin çözümlere daha fazla odaklanıyoruz, farklı enerji üretim modellerine yöneliyoruz. Yenilenebilir enerjiye olan ihtiyacımız çok yüksek. Bu bağlamda güneş enerjisiye çalışan teknolojileri yakından takip etme ihtiyacı hissediyoruz” diye konuştu.


YENİLENEBİLİR ENERJİ


Alpha Teknolojileri tarafından düzenlenen verilen yemekte de konuşan Ali Babacan’a, fuara gösterdiği ilgiden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Fred Kaiser de teşekkürlerini iletti. Türkiye’de Rusya ve Japonya işbirliğiyle iki nükleer enerji santrali yapacaklarını dile getiren Babacan, yenilenebilir enerjiyi de göz...