06 / 05 / 2024

ali babacan köprü ve otoyol

ali babacan köprü ve otoyol

Köprü ve Otoyol A.Ş kurarak hisse satışı yapabileceklerini ifade eden Ali Babacan, köprü ve otoyolların halka arzının olabileceğini söyledi...

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

Ali Babacan'dan kira fiyatlarına tepki!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden son günlerde kiralık evlerdeki fiyat zamlarına tepki gösterdi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu’na Kanal İstanbul sunumu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nu, Kanal İstanbul konusunda ayrı ayrı bilgilendirdi.  

Silivri Mimar Sinan Köprüsü Mayıs'ta tamamlanacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü denetleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.

Sapancaya 25 metrelik köprü yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar: “Sapanca Güldibi ve İstanbuldere Caddeleri arasında kilit bir rol alacak bir proje inşa etmekteyiz. 25 metre uzunluğunda 13 metre genişliğinde olan köprüde artık yalnızca asfalt serim işlemlerimiz kaldı.'' dedi

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Sakarya Büyükşehir'den yeni köprüler!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde başlatılan köprü yapım ve yenileme çalışmalarını değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Hemşerilerimizin mağduriyet yaşamasını asla istemeyiz" dedi

Ali Babacan Başbakanlık Binası'na yerleşti!

Ali Babacan, Türkiye ekonomisinin 2002-2015 tarihleri arasındaki 13 yılına damgasını vuran isimlerin başında gelir. Bu süre boyunca, 2007-2009 yılları arasındaki 2 yıllık Dışişleri Bakanlığı dönemi sayılmazsa, ‘ekonominin patronu’ydu.

Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü tamamlandı!

Bedil Kazancı Köprüsü’nde çalışmaların tamamlandığını ve güzergahın trafik geçişlerine açıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bedil Kazancı Köprüsü, Akyazı-Kuzuluk geçişleri için önemli bir alternatif olma özelliği taşıyor" dedi

Ali Toltar, Körfez Geçiş Köprüsü inşaatını gezdi!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İMO üyeleri ile birlikte Körfez Geçiş Köprüsü İnşaatı’nı gezdi. Toltar ise, "Dünyanın dördüncü büyük köprüsüne ev sahipliği yapacak olması ile Dilovası çok önemli bir ilçedir" dedi.

Sakarya'ya 2 milyon TL’lik yeni köprü!

Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü yapım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yaklaşık 2 milyon TL’lik yatırımla 82 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa ediyoruz" dedi

Tunca Köprüsü'nün aydınlatması tamamlandı!

Edirne'deki tarihi Tunca Köprüsü törenle aydınlatıldı. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, köprünün aydınlatmasının ilk kez 1910 yılında yapıldığını, daha sonra ise geceleri karanlıkta kaldığını söyledi.

ali babacan köprü ve otoyol Haberi

ali babacan köprü ve otoyol
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, köprü ve otoyolların halka arzının olabileceğini ifade etti. Ali Babacan Köprü ve Otoyol A.Ş kurarak hisse satışı yapabileceklerini söyledi. Rekabet Kurumu'nun bankalara adil davranması gerektiğini söyleyen Babacan Rekabet Kurumu'nun yapısının hazırlanmadığını...