01 / 07 / 2024

Ali Bişkin

Ali Bişkin

Asilsan Alüminyum Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Bişkin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da Esenyurt, Pınar Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan depreme dirençli kent için inşaat sektörüne iş birliği çağrısı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul’un hızlı biçimde depreme dirençli bir kent haline getirilmesi için inşaat sektörüne iş birliği çağrısında bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruyla polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ projelerine ilişkin dikkat çeken açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter hesabından KİPTAŞ projelerine ilişkin yalanlar ve gerçekler başlıklı bir video yayınladı. 

Ali Kurt'tan KİPTAŞ projelerine ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, 2021 yılı sona ermeden 2 projenin daha temelinin atılacağına dikkat çekerek başlanan bağımsız birim rakamının 2,5 sene içerisinde toplam 4 bin 100'e ulaşacağını belirtti. 

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

Raca İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raca İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Bişkin Ve Murat    ŞAHİN tarafından kuruldu.

Ali Kurt'tan artan konut fiyatları için öneri!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden konut piyasasına ilişkin değerlendirme yaparak konut sektörüne çağrıda bulundu.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Ali Öztunç'tan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda, iş bitimi sonrası sözleşmede değişiklik yapılarak araç geçiş garantisi 4 katına kadar yükseltildi. Aynı zamanda işletme süresi 9 yıldan 13 yıla çıkarıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, konuya ilişkin konuştu.

Ali Öztunç'tan deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendirdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Öztunç, "Biz CHP olarak deprem gerçeğini unutmuyoruz ve unutturmak istemiyoruz" dedi ve deprem çalışmalarına ilişkin konuştu.

Ali Bişkin Haberi

Ali Bişkin

Asilsan Alüminyum Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Bişkin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu. 


Asilsan Alüminyum Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar:      1.        Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.      2....