16 / 05 / 2024

ali bolat davraz

ali bolat davraz

Davraz Kayak Merkezi'nin yıllardır beklenen Turizm İmar planın onaylanması ile birlikte yeni bir dönemde başlıyor. İl Genel Meclis Başkanı Davraz’da günübirlik ziyaretçiler için cami, küçük kafteralar ve tuvaletlerin yapımına başlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Isparta Barla yeniden imar edilecek!

Barla’nın yeniden inşa edilmesi için yapılan imar revizyonu İl Genel Meclisi’nden geçti. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, “Barla kademe kademe yeniden inşa edilecek. Karmaşalığa mahal vermeksizin kademe kademe yapılacak" dedi.

Isparta'da 75 bin metrekarelik alana AVM geliyor!

Isparta İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan 75 bin metrekarelik arazinin yatırıma kazandırılması için İl Genel Meclis mesai yapacak. Ali Bolat, Şubat ayındaki meclis toplantısında konuyu gündeme taşıyacaklarını söyledi.

Bolat 66 İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bolat 66 İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ali Osman Bolat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hasan Bolat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu TOKİ ve Emlak Konut ihalelerine girmeyecek!

Ali Ağaoğlu TOKİ ve Emlak Konut'a net bir mesaj göndererek, "Hasılat paylaşımı ihalelerine katılmıyorum" dedi

Ali Ağaoğlu: İstanbul'da yabancı alımlar artacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da yabancıların gayrimenkul alımını artıracaklarını söyledi

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e 461 milyon 500 bin lira önerdi

Ali Sami Yen Stadyumu arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinde, ikinci oturumda en yüksek teklifi 461 milyon 500 bin lirayla Aşçıoğlu İnşaat verdi

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif yine Aşçıoğlu'ndan!

Ali Sami Yen Stadı'nın arazisi için ihalede ikinci tur yapılıyor

Ali Ağaoğlu Nahide Motel'in açılışına katıldı

Önceki akşam hizmete giren Nahide Motel'in açılışına Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre de katıldı

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

ali bolat davraz Haberi

ali bolat davraz

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat iki yıllık görev süresinin ardından yeniden İl Genel Meclis Başkanlığına seçilmesi ve yeni dönem çalışma planları ile ilgili Gülses’e konuştu. Davraz Kayajk Merkezinin imar planının onaylanması ile birlikte yeni yatırımlara başlanacağını müjdeleyen Bolat “Davraz Kayak Merkezi’nde yeni mekanik tesisler için 16 milyon liralık yatırım ihalesine çıkılması gerekiyor. 5 milyon lira paramız hazır. 2019 yılı gelmeden bu tesislerin yapımı inşallah bitecek. Davraz’da günü birlik ziyaretçiler için güzel bir cami yapıyoruz. Aynı zamanda tuvalet ve ziyaretçilerin abdestlerini alabilmesi için şadırvan. Yine çay, kahve içebilecekleri küçük noktalar, yeni otel yeri de hazırlandı. Burası için yeni yatırımcıları bekliyoruz. Mayıs ayında bu yatırmalara başlıyoruz” dedi.


ÇOCUK PARKI OLMAYAN KÖY KALMAYACAK


İl Genel Meclisinde ortak payda Isparta vurgusu ile uyumlu bir...