27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.



İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan fiyatlarda indirim çağrısına destek vererek, Kar marjların gözden geçirirerek yapılabilecek maksimum indirin yapılması için adım attılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz dan destek!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN İNDİRİM ÇAĞIRINA DESTEK!

İSTİB tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kopuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat tarafından yapılan fiyatlarda indirim çağrısına destek oldu. 

Kopuz, zor bir dönemden geçildiğine dikkat çekerek '' Sayın Bakanın fiyat indirimi çağrısını yerinde buluyorum. Kar marjlarımızı gözden geçirmeli, yapılabilecek maksimum indirimi yapmalıyız. Enflasyonla mücadelede iş dünyası olarak biz de üzerimize düşeni yapmalı, velinimetimiz müşterilerimize vefa borcumuzu unutmadan hareket etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz dan destek!

ÖNCELİKLE MİLLETİMİZE DESTEK OLMALIYIZ"

İSTİB üyelerinin gıda sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlardan oluştuğunu hatırlatan Kopuz, özellikle gıda üretimi ve ticareti yapanların hasas olmasını söyledi. Temel gıda maddelerinin fiyatlarındaki değişiklikler doğrudan hayat şartlarını etkilediğine değinen Kopuz ''Refah seviyesindeki ilk etki gıdada oluyor. Son zamanlarda gerçekleştirdiğimiz Meclis toplantılarımız, Yüksek İstişare Kurulu ve Müşterek Toplantımızda da vurguladım, yaşadığımız zor zamanları kar etme kaygısını ikinci plana atarak aşabiliriz. Öncelikle ayakta kalmalı, milletimize, devletimize destek olmalıyız. Agresif büyüme ve gereksiz yatırımlarla yılların çabasını heba etmemeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Kopuz, girdi fiyatlarındaki artışların farkında olduklarının altını çizerek , "Bugün sattığımız ürünü bir önceki fiyattan alamıyor veya üretemiyoruz. Ancak bu zor günler geçecek.'' diyerek  bu süreçte biz iş dünyası olarak,  müşterilerilere vefa borcumuzun olduğunu unutmadan hareket edilmesi konusunda açıklamalar yaptı.

Kiralık konutta devrim yaratacak gelişme! Fiyat politikası sil baştan değişti!

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi marketlerinde yüzde 50'ye varan indirim başladı! İşte o indirimli ürünler...

Emeklilere market alışverişlerinde 1200 TL indirim müjdesi! Oh dedirten kampanyayı duyan emekli markete koştu!

Geri Dön