16 / 05 / 2024

Ali Çıldır

Ali Çıldır

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Ali Çıldır, Ercan Çıldır tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Avcılar, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kuruldu.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satışa çıkardı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım Balıkesir'de yer alan çiftliğini satışa çıkarmış...

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

Antalya'da Deprem Danışma Kurulu 4 yıldır toplanmıyor!

JEOLOJİ Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Keleş, AFAD bünyesinde kanunla kurulan ve kanuna göre yılda en az 4 defa toplanması gereken Deprem Danışma Kurulu'nun 4 yıldır toplanamadığını açıkladı.

Bursa Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de eğitime değer katan çalışmaları kapsamında projelendirilen Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı...

Ali Çıldır Haberi

Ali Çıldır

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Ali Çıldır, Ercan Çıldır tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi iş konusu;Her türlü yapı taahhür işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi adres: Avcılar, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi,...