03 / 05 / 2024

Ali Dumankaya kentsel dönüşüm açıklaması

Ali Dumankaya kentsel dönüşüm açıklaması

Kentsel dönüşümde sahada ciddi mesafe kat ettiklerini söyleyen İbrahim Dumankaya Holding ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya,"Kentsel dönüşüm yaparken insanları yersiz yurtsuz bırakmayın" çağrısında bulundu...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan kentsel dönüşüm açıklaması: ‘Ranta izin vermeyeceğiz’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kentsel Dönüşüm Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, kentsel dönüşümde ranta geçip vermeyeceklerini ifade etti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

Ali Öztunç: Yurttaş odaklı kentsel dönüşüm yapılmalı! 

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde uzlaşmalı görüşmeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri aktardı.

Ali Kurt: Kentsel dönüşüm mevcut kaynaklarla mümkün!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, rantsal değil, kentsel dönüşümün mevcut kaynaklarla mümkün olduğunu belirtiyor ve bir öneride bulunuyor. 

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

Bayraklı'da ada bazlı kentsel dönüşüm başlayacak!

Bayraklı için özveriyle çalışacaklarını söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, kentsel dönüşümde örnek adımlar atacaklarını söyledi.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Ali Dumankaya kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Ali Dumankaya kentsel dönüşüm açıklaması

İbrahim Dumankaya Holding ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Kentsel dönüşüm yaparken insanları yersiz yurtsuz bırakmayın" çağrısında bulundu. 


Kentsel dönüşümde sahada ciddi mesafe kat ettiklerini söyleyen İbrahim Dumankaya Holding ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, taviz vermeden ilerlemenin önemli olduğuna dikkat çekti. Kentsel dönüşüm fırsatının olmayacak vaatlerle heba olmaması gerektiğini kaydeden Dumankaya, sonrasında işin hesap kitabını tutturmanın zorlaşacağını kaydetti: "İnsanların projeden beklentilerini, projeye kattığınızda ortaya çıkan yapı uzun ömürlü oluyor. 


Projelere yeni katılacak kişilere de umut veriyor. Bu çerçevede biz düzgün ve planlı bir yerleşim yeri, bahçesi, geniş yolları, ticari ve sosyal alanları işin içerisine katarak bunu gerçekleştiriyoruz." Kentsel dönüşümün finansman ve ciddi anlamda zaman gerektiren projeler olduğunu belirten Dumankaya, planlı bir şekilde çalışmanın sektör temsilcisi açısından...