03 / 05 / 2024

ali ege kaç kilo doğdu

ali ege kaç kilo doğdu

Ali Ağaoğlu'nun 32 yaşındaki sevgilisi Petek Ertüre, ilk bebeğini mayıs ayında dünyaya getirdi. Ağaoğlu 'nun Ali Ege adını verdiği oğlu 2013'e damga vuran bebekler arasında yer alıyor.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

İzmir'de kaçak yapı oranı yüzde 65!

İzmir için dönüşüm çağrısı yapan Ege-Koop Başkanı Aslan, İzmir'de kaçak yapılaşma oranının yüzde 60-65 olduğunu söyledi.

TİKA, tarihi Ali Şir Nevai Camii’ni yeniledi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'daki tarihi Ali Şir Nevai Camii’ni yeniledi...

Kağanarslan Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağanarslan Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kağanarslan ve Ali İhsan Kağanarslan ortaklığında kuruldu.

Bodrum'un en büyük sorunu kaçak yapı!

İstanbul'dan Ege ve Akdeniz kıyılarına, Kapadokya'dan Uzungöl gibi doğa harikası mekanlara, nereye bakarsanız bakın, kaçak yapıdan geçilmiyor...

Kartepe'de kaçak ahır ve kümesler yıkılıyor!

Kartepe Belediyesi,ilçe genelinde bulunan kaçak kümes ve ahırları yıktı. Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı konuya ilişkin, "Çevre ve halk sağlığı ile sağlıklı ve planlı kentleşme önceliklerimizdendir" dedi...

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

Edirneli muhtar kaçak kumla bina yaptırdı!

Edirne'nin Saros Körfezi'nde 1'inci derece sit alanı olan İtalyan Koyu'ndan kumları kaçak olduğu öğrenilen alanın, Mecidiye köyü muhtarı Ali Balaban olduğu tespit edildi.

Famus Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Famus Yapı Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bilge Kağan Çatalbaş tarafından kuruldu. 

ali ege kaç kilo doğdu Haberi

ali ege kaç kilo doğdu


Ali Ağaoğlu'nun 32 yaşındaki sevgilisi Petek Ertüre, ilk bebeğini mayıs ayında dünyaya getirdi. Çift yaklaşık 3 kilo olarak dünyaya gelen bebeklerine 'Ali Ege' adını verdi. Ali Ege 2013'e damga vuran bebekler arasında yer alıyor. Ali...