12 / 05 / 2024

Ali Emin Emre Günaştı

Ali Emin Emre Günaştı

Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Emin Emre Günaştı, Salih Günaştı, Elif Demir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyatlı, Ali Beyatlı, Emre Yiğit ve Mustafa Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Emg Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Emin Emre Gücenmez tarafından kuruldu.

Ak Emin İnşaat Goda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Emin İnşaat Goda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Koca ve Mehmet Ali Koca ortaklığında kuruldu.

Ali Nuhoğlu yeni şirket kurdu!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yeğeni, Ali Nuhoğlu yeni şirketini 10 milyon TL sermeye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut ortaklığında kurdu. 

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti!

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Perşembe (bugün) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilecek.

Ali Ağaoğlu, oğlu Emre'nin doğum gününü kutladı!

Ali Ağaoğlu, ortanca oğlu Emre’nin 11’inci yaşını ilginç bir partiyle kutladı. Emre Ağaoğlu, üzerinde “Dikkat inşaat alanı yazan” doğum günü pastasının mumlarını babasıyla birlikte üfledi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğluna inşaat temalı yaşgünü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, pazar günü ortanca oğlu Emre Ağaoğlu'nun 11'inci yaşgünü partisini Ortaköy'deki evinin havuz başında yaptı.

Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Emin Emre Günaştı, Salih Günaştı, Elif Demir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ali Paşa Hanı tiyatro sahnesine dönüştürüldü!

Ünlü tiyatro oyuncusu Genco Erkal Eminönü'ndeki Ali Paşa Hanı'nı tiyatro sahnesine dönüştürdü...

7 karede Ali Sami Yen Projesi turu!

Torunlar-Kapıcıoğlu Proje Ortaklığı'nın hayata geçireceği Ali Sami Yen Projesi'nin tasarımını Aga Khan Ödüllü Mimar Emre Arolat yaptı

Ali Emin Emre Günaştı Haberi

Ali Emin Emre Günaştı


Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Emin Emre Günaştı, Salih Günaştı, Elif Demir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 2- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim...