10 / 05 / 2024

ali erdoğan kimdir

ali erdoğan kimdir

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan kimdir? Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ne zamandan beri, belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Ali Erdoğan'ın hayata geçirdiği işler ve Ali Erdoğan'ın biyografisi...

Uşak Belediyesi evsizlerin barınması için tesis kuruyor!

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Düşkünler Evi" projesiyle, evsizlere yönelik 60 kişinin barınabileceği tesis kurulacağını belirtti. Tesiste berber, dinlenme odaları, muayene odası ve mescid yer alacak...

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camisi'nde inceleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi. Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Ferdi Erdoğan kimdir?

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Ferdi Erdoğan kimdir? Ferdi Erdoğan bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Ali Erdoğan ve Aysun Erdoğan'ın mal varlığına tedbir kondu!

Uşak'taki FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan Uşak eski Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve eşi Aysun Erdoğan hakkında mahkemeden önemli bir karar çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz çağrısına BDDK'dan yanıt!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut kredisi faiz oranlarının yıllık yüzde 9'a doğru çekilmesi çağrısına yanıt verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray için salon talimatı!

Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank'ı konuk eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın yanında inşa edilecek spor salonunun kapasitesinin en az 15 bin olması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat ile sanayinin atbaşı gitmesi lazım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün isim vermeden inşaat sektöründen sanayiye dönülmesi gerektiğini savunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ı üstü kapalı eleştirdi. Erdoğan: "İnşaat ile sanayinin atbaşı gitmesi lazım" dedi

Diş Hekimi İlker Erdoğan Ali Ağaoğlu'yla röportaj yaptı!

Zamanında dişlerine iyi bakmayan, hekimi koltuğuna geç oturan ve sekiz tane implant yapılan işadamı Ali Ağaoğlu: İnsan dişleri yüzünden aşkını meşkini bile kaybedebilir.Diş Hekimi İlker Erdoğan Ali Ağaoğlu'yla röportaj yaptı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Erdoğan Yaramoğlu vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversiteler Birliği Üyesi, 1955 İTÜ İnşaat Mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, Eski Karayolcu Raziye Yaramoğlu'nun 54 yıllık hayat arkadaşı Ali Erdoğan Yaramoğlu vefat etti.

ali erdoğan kimdir Haberi

ali erdoğan kimdir

Ali Erdoğan kimdir?

Ali Erdoğan, 1968 yılı Uşak İlyaslı doğumlu. İlköğretimini Ergenekon ilköğretim okulunda, orta öğretimini Atatürk Lisesinde tamamlayan Ali Erdoğan, Uşak Belediye Başkanı.


Ali Erdoğan;

1989 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesini tamamladı.


1990-1991 yılları arasında yurt dışında dil eğitimi ve mesleki kurslara katıldı.


1992-1999 yılları arasında serbest mimar olarak hizmet verdi.


1999-2004 yılları döneminde Uşak Belediye başkanlığı yaptı.


2004 yılından bu güne serbest mimarlık faaliyetlerine yeniden devam etti.


2003-2007 yılları Arasında Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamladı.


2004-2007 yılları arasında Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) değerleme sınavını başararak Türkiye çapındaki 613 uzmandan birisi oldu.


2004-2008 yılları Arasında Uşak Organize Sanayi Bölgesinde (UOSB) yeniden yapılandırma, organizasyon oluşturması, alt yapı ve arıtma tesisinde teknik danışman olarak hizmette bulundu.


2007-2008 yılları arasında değerleme uzmanı olarak kamu bankalarına hizmet verdi.


Evli ve üç çocuk...