15 / 05 / 2024

Ali Ergün ibb

Ali Ergün ibb

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ali Ergün kimdir? Ali Ergün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergün, ne zamandan beri Kentsel Tasarım Müdürü?

Ali Ergül: Mera Yasası acilen değişmeli!

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, 2016 yılı projelerini anlatmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Ali Ergül, çiftçilerin mera ile ilgili sorunlarının çözülmesi için Mera Yasası'nın değişmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Bekir İşeri'den Cengiz Ergün'e ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Ergün Turan Aziziye kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye’deki kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan brifing aldı.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin kampüs inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yılın ilk 3 ayında 13 bin konutun ihalesini yaptıklarını belirterek, "Yıl sonu geldiğinde 50-60 bin konut hedefini aşmış olacağız" dedi.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ile birlikte Ankara’nın Çubuk İlçesinde yapımı devam eden “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi” şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

Mehmet Ergün Turan: Konutta talep patlaması var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin konut üretim segmentinde, özellikle orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde “balon değil talep patlaması” olduğunu açıkladı.

Cengiz Ergün: Manisa'yı baştan inşa ediyoruz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisa’nın 17 ilçesine en güzel hizmetleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yeni projelerinden bahsetti.

Ergün Turan: TOKİ'de balon yok, talep patlaması var!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. Başkan Turan, TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurguladı..

Ergün Turan: TOKİ Yunuseli Konutları Türkiye'nin gururu olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, mahalle kültürünün toplumun istediği bir kültür olduğunu ve 4 ilde bunu başlatacaklarını söyledi. Turan, Yunuseli konutlarının Türkiye’nin gururu olacağını kaydetti.

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

Mehmet Ergün Turan: 281 bin konut planlamamız var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi 'nin 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Turan Yunuseli'nde yapılacak konutların gurur kaynağı olacağını belirtti.

Cengiz Ergün Manisa imar planı çalışmalarını inceledi!

Öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmalarını inceledi.

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ olmayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Ali Ergün ibb Haberi

Ali Ergün ibb

Ali Ergün kimdir?

Ali Ergün, 1971 yılında Düzce'de doğdu. İlk ve orta öğrenimi Düzce’de tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden Mimar unvanı alarak mezun oldu. 


1994 Aralık ayında Gümüşova Belediyesinde memuriyete başladı. 1997 yılında Düzce Belediyesine naklen tayin oldu. 17 Ağustos 1999 ve 12 Kasım 1999 depremlerinden sonra 28 Mart 2004 seçimlerine kadar Düzce Belediyesinde İmar İşleri Müdürü  olarak görev yaptı. 


Bu süreçte planlama, yapı güvenliği ve mikro bölgelendirme çalışmalarıyla ilgili çeşitli yerli ve yabancı akademik kurum ve kuruluşlarla çalıştı. 


21.06.2004 tarihinde Maltepe  Belediyesi’ne Harita Kadastro ve Planlama Müdürü olarak tayin oldu ve vekâleten Bilgi İşlem Müdürlüğü görevinde de bulundu. 


2006 yılından 2009 yılı mart ayına kadar Maltepe Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevini  yürüttü. 


19.11.2009 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü görevini yürütmektedir. 


Ergün...