23 / 07 / 2024

Ali Ergün kim

Ali Ergün kim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ali Ergün kimdir? Ali Ergün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergün, ne zamandan beri Kentsel Tasarım Müdürü?

Ali Ergül: Mera Yasası acilen değişmeli!

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, 2016 yılı projelerini anlatmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Ali Ergül, çiftçilerin mera ile ilgili sorunlarının çözülmesi için Mera Yasası'nın değişmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Bekir İşeri'den Cengiz Ergün'e ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa edilecek!

Gölmarmara'daki cadde ve parkları inceleyen Başkan Ergün, Akpınar mesire alanının çevre düzenlemesinin yapılacağını belirterek ayrıca Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılmasının talimatını verdi.

Mehmet Ali Birand'ın adı Beykoz'da bir caddeye verildi!

İki yıl önce aramızdan ayrılan Gazeteci - Yazar Mehmet Ali Birand’ın adı, doğumunun 74. yıldönümü dolayısı ile Beykoz Belediyesi tarafından yaşadığı mahalledeki bir caddeye verildi.

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

Ergün Turan: Semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, çevreden yalıtılmış sitelerin insanları yabancılaştırdığını belirterek "Değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz" dedi.

Mehmet Ergün Turan: İnsanların kaynaşacağı şehirleşme hedefliyoruz!

Çevreden yalıtılmış sitelerin, ilişkileri zayıflattığına ve dışımızdaki hayata yabancılaştırdığına dikkat çeken M. Ergün Turan, sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şe

Ergün Güler: Vestel akıllı yatırıma odaklanacak!

'Sign Of The City'nin sponsorlarından Vestel'in, Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, gayrimenkul sektöründeki büyüme ve gelişimin Vestel için de önemli fırsatlar yarattığına dikkat çekti.

Mehmet Ergün Turan: Semt sakini ile esnafın iç içe olduğu kentler hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan " Sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz " dedi.

Ergün Turan: TOKİ şehirlerimizi geleceğin Türkiyesi'ne taşıyacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi. TOKİ Ulusal proje yarışması sonuçlandı.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Ali Ergün kim Haberi

Ali Ergün kim

Ali Ergün kimdir?

Ali Ergün, 1971 yılında Düzce'de doğdu. İlk ve orta öğrenimi Düzce’de tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden Mimar unvanı alarak mezun oldu. 


1994 Aralık ayında Gümüşova Belediyesinde memuriyete başladı. 1997 yılında Düzce Belediyesine naklen tayin oldu. 17 Ağustos 1999 ve 12 Kasım 1999 depremlerinden sonra 28 Mart 2004 seçimlerine kadar Düzce Belediyesinde İmar İşleri Müdürü  olarak görev yaptı. 


Bu süreçte planlama, yapı güvenliği ve mikro bölgelendirme çalışmalarıyla ilgili çeşitli yerli ve yabancı akademik kurum ve kuruluşlarla çalıştı. 


21.06.2004 tarihinde Maltepe  Belediyesi’ne Harita Kadastro ve Planlama Müdürü olarak tayin oldu ve vekâleten Bilgi İşlem Müdürlüğü görevinde de bulundu. 


2006 yılından 2009 yılı mart ayına kadar Maltepe Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevini  yürüttü. 


19.11.2009 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü görevini yürütmektedir. 


Ergün...