09 / 05 / 2024

Ali Eşref Gültepe

Ali Eşref Gültepe

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Eşref Gültepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, Numan Efendi Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Eşref Hamamcıoğlu'nun biyografisi....

Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velileri kaygılandırdı!

Eğitime ara verilen Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velilerin kaygısını artırdı.

Gültepe için yeni imar planı hazırlandı!

İzmir'in Konak ilçesi Gültepe semti için hazırlanan yeni imar planları yürürlüğe girdiğinde bölge hızla değerlenecek.

Eşref Zeka, Temsa İş Makinaları Genel Müdürü olarak atandı!

Türkiye’nin önde gelen iş makinaları üreticisi ve iş makinaları ile maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Temsa İş Makinaları’nın genel müdürlük görevini Eşref Zeka üstlendi.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Mamak'ta yer alan ve açılışa hazırlanan Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi’ni Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’le birlikte inceledi.

Bahçeşehir Göleti 35 milyon TL'ye ihaleye çıktı!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Göleti için ihaleye çıktı. 9 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bahçeşehir Göleti ihalesi 35 milyon TL bedelle hasılat paylaşımı yöntemiyle 22 Nisan 2015 tarihinde yapılacak...

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura sonucu!

Toplam 18 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura sonucu açıklandı. Daire fiyatları 77 bin 795 TL'den başlayan projede 7 bin 796 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Batman Gültepe'deki 600 kişilik yurt inşaatı tamamlandı!

Kentsel dönüşümde GAP'taki eski yapılar yararlandı. 5 lisenin bir arada bulunduğu Gültepe mahallesi Esentepe mevkiine 600 kişi kapasiteli erkek ve kız yurdu binaları tamamlandı.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura sonuçları!

Dün saat 11:00'de gerçekleşen Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekilişi kapsamında 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olabilmek mümkün. İşte Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura sonuçları...

Ali Eşref Gültepe Haberi

Ali Eşref Gültepe

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Eşref Gültepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi...