17 / 05 / 2024

alı fiyatları

alı fiyatları

Döviz kurundaki artış değeri milyon dolarla ifade edilen yalı satışlarını da etkiledi. Emlak komisyoncuları yalı piyasasında durgunluk yaşandığını belirtti.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

Rusya benzin ve motorin ihracatını askıya alıyor! Akaryakıt fiyatları yeniden tırmanacak mı?

Rusya, 1 Mart’tan itibaren 6 ay süreyle petrol ürünlerinin (benzin ve motorin) ihracatını askıya alıyor. Peki akaryakıt fiyatları nasıl etkilenecek? Beklentiler neler? Prof. Dr. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından açıkladı. İşte vatandaşların yorumları...

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Altın yatay seyrediyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 10 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar oldu? 10 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Toprak Mahsulleri Ofisi TMO, çeltik alım fiyatlarını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), çeltik müdahale alım rakamlarını belirledi. TMO tarafından belirlenen oranlar ve fiyatlar, işte haberin ayrıntıları...

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu: Ödemelerin yüzde 50'si peşin yapılacak: Zeytin üreticileri dikkat!

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu. Peki 180 dane, 190 dane, 200 dane, 380 dane ve yağlık zeytinin kilogram fiyatı ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru! Euro ne kadar? Euro/TL alış satış fiyatları

Euro fiyatları, yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 10 Ekim euro kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru...

alı fiyatları Haberi

alı fiyatları

Döviz kurundaki artış değeri milyon dolarla ifade edilen yalı satışlarını da etkiledi. Emlak komisyoncuları yalı piyasasında durgunluk yaşandığını belirtti.


Döviz kurundaki artış, değeri milyon dolarla ifade edilen yalı satışlarını da etkiledi. Yalı satın almayı planlayanlar kurdaki ani yükselişten dolayı bir süre piyasaları gözlemlemeye geçti.

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, son dönemde döviz kurlarında yaşanan artışın bütün sektörleri az ya da çok etkilediğini, konut yatırımı düşünenlerin özellikle gelecek planlarını daha iyi yapabilmek için bir bekleme dönemine girdiğine işaret ederken, yalılarda ise farklı bir durumun söz konusu olduğunu kaydetti.


Yalının eşi benzeri olmayan özel bir mülk olduğunu vurgulayan Yazıcı, "Yalı satın almaya karar vermiş biri taleplerine karşılık verecek bir yalı satışa çıktığında hemen alması gerektiğinin bilincinde olmalı. Çünkü elinden kaçırdığı takdirde...