26 / 07 / 2024

Ali Gökçiler

Ali Gökçiler

Türkiye, reklamcılık sektöründe de büyüme trendini sürdürüyor. Markalar 2016 yılında reklama 7.2 Milyar TL harcadı.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımı hızlandı!

Super Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Gökçiler, "Çin’den gelen taleplerden sonra beklenmedik ülkelerden de alıcılar gelmeye başladı. Doğu Afrika’da bulunan Seyşeller Cumhuriyeti, Cibuti, Tanzanya ve Eritre bu ülkelerin arasında yer alıyor" dedi.

Gayrimenkul yatırımı pandemide de gözde oldu!

Kovid-19 salgını öncesinde yabancıya konut satışında lider ülkelerden olan Türkiye, yaz sezonunda da yabancıların ilgi odağı oldu. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yabancıya satışları değerlendirdi.

Konut satışları tam kapanmada hız kesmedi!

Gayrimenkul sektörü tam kapanma döneminde hız kesemedi. Özellikle yabancıya konut satışları online platformda arttı. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yaşanan yoğunluk karşısında mutlu olduklarını dile getirdi.

Gayrimenkul alımı fırtınası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta yaptığı yabancı yatırım çağrısı sektörleri hareketlendirdi. Sektörün duayen ismi Dr. Ali Gökçiler, ''Çeşitli ülkelerden gayrimenkul alımı fırtınası başladı'' dedi.

Tatile gelen turist Türkiye’de 'ev'leniyor!

Antalya, Bodrum, Çeşme gibi turizm şehirlerinin dışında İstanbul ve İzmir’i gören turistler, hem yatırım hem de yaşamak için bu kentlerde ev almaya başladı. Gayrimenkul Pazarlama Uzmanı Dr.Ali Gökçiler, turizm sezonunun açılmasıyla talebin daha da artacağını söylüyor.

Pandemi sonrasında yeni ev modelleri üretilmeli!

Koronavirüs salgını ile birlikte uzaktan çalışma modeli hayatımıza iyice yerleşti. Demay A.Ş Genel Ortağı ve Müdürü Ali Gökçiler, pandemi sonrasında değişen trendlere uygun olarak yeni ev üretilmesi gerektiğini dile getirdi.

Demay pandemide 63 ülkeye gayrimenkul satışı yaptı!

Demay A.Ş'nin Ortağı ve Genel Müdürü Ali Gökçiler, koronavirüs salgını döneminde 63 ülkeye gayrimenkul satışı yaptıklarını bu nedenle yatırımcılarına yüzde 200 kar ettiklerini dile getirdi.

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raif Ali Dinçkök'ün biyografisi...

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Gök ve Ali Fuat Gök ortaklığında kuruldu. 

Ali Gökçiler Haberi

Ali Gökçiler

Konu ile ilgili değerlendirme yapan Marcode Pazarlama Danışmalığı ve Reklam A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Gökçiler “ İnşaat markalarının geçen sene markalı konut projeleri için 1 Milyar TL reklam harcaması yaptığını öngördüklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl 1.400’ün üzerinde markalı konut projesinin hayata geçirildiğini aktaran Gökçiler, bu projelere ait toplam 560 bin konutun satışı için TV, İnternet ve basının toplam harcamaların yüzde 80’in üzerinde bir pay aldığını aktardı.


İnşaat firmalarının yaptıkları iletişimde ağırlıklı olarak satış odaklı olduklarını söyleyen Gökçiler bunun uzun vadede inşaat şirketleri için bir risk oluşturacağını söylüyor.


Rekabetin çok yoğun olduğu bu sektörde ileride daralacak talebin etkisinin daha az hissedilmesi adına markalaşmanın ve farklılaşmanın önemli olduğunu bunun ise sadece fiyat iletişimi yapmakla mümkün olmadığını ifade eden Pazarlama Uzmanı Dr. Ali...