17 / 05 / 2024

ali gümüş inşaat Gümüş Plaza Metro

ali gümüş inşaat Gümüş Plaza Metro

Gümüş Plaza Metro 'da fiyatlar 122 bin liradan başlangıç gösteriyor. 91 adet ofisin yer aldığı Gümüş Plaza Metro 'nun Mayıs 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Ms Gümüş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Gümüş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Gümüş tarafından kuruldu.

Acn Bina Tasarım İnşaat Şehircilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acn Bina Tasarım İnşaat Şehircilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlki ve Erhan İlki ortaklığında kuruldu.

Türkiye Rusya İş Konseyi'nde gündem inşaat müteahhitlik, ulaştırma ve lojistik!

Antalya'da Türkiye-Rusya İş Konseyi Ortak Toplantısı yapıldı. Toplantıda, inşaat müteahhitlik, ulaştırma lojistik, enerji gündeme alındı.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

İnşaat sektörü güven endeksi Kasım'da 56,6'ya geriledi!

TÜİK, 2018 yılı Ekim ayı Sektörel Güven Endeksleri verisini açıkladı. Verilere göre, inşaat sektörü güven endeksi Kasım ayında yüzde 3,5 oranında azalarak 56,6'ya geriledi. 

ali gümüş inşaat Gümüş Plaza Metro Haberi

ali gümüş inşaat Gümüş Plaza Metro


Gümüş Plaza Metro projesi İzmir'de Ali Gümüş İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje kapsamında 91 adet ofis bulunuyor.


7 katlı tek blok olarak inşa edilen Gümüş Plaza Metro'da yer alan ofislerin alanları 45 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor.


İzmir Gümüş Plaza Metro projesinde ofislerin yanı sıra 4 adet dükkan da bulunuyor. Projenin Mayıs 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Gümüş Plaza Metro'da fiyatlar 122 bin liradan başlıyor. Projeden ofis sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Stadyum metro durağının yanıbaşında yaşama geçirilen Gümüş Plaza Metro 'da lobi, güvenlik, otopark, fitness salonu bulunuyor.


Telefon: 0232 347 3 347

Web adresi: http://www.aligumusinsaat.com/

Ceren...