06 / 05 / 2024

ali güreli bodrum sanat köyü

ali güreli bodrum sanat köyü

Contemporary İstanbul’u düzenleyen Ali Güreli çağdaş sanat şirketi kurdu. Şirketin ilk icraatı Bodrum’da 2 milyon dolar yatırımla genç sanatçıların eğitim göreceği sanat köyü açmak oldu...

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Bodrum'da villa kiraları 25 milyon TL'ye çıktı, emlakçılar denetim istedi!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da emlak piyasası çığrından çıktı. Villa kiraları 25 milyon Türk Lirası'na kadar çıktı. Fiyatları gören yabancı yatırımcılar Yunanistan’a kaçarken, emlakçılar da denetim istiyor.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Wox Yalıkavak projesi tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 6 oda 2 salon villaların fiyatları 1 milyon 957 bin dolardan başlıyor...

Bodrum'daki kaçak yapı ve iskeleler yıkılıyor!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'daki kaçak yapı ve iskelelerin yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Resmi Gazete'de yayımlandı: Bodrum, Urla ve Çaycuma’daki o taşınmazlar satıldı!

Bugünkü 31741 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan karara göre Bodrum, Urla ve Çaycuma'da toplam 106 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz 543 milyon TL'ye satıldı.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gökalp, Melike Aybige Gökalp kuruldu.

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

ali güreli bodrum sanat köyü Haberi

ali güreli bodrum sanat köyü

Eşsiz koyları, renkli eğlence hayatıyla dünyanın önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Bodrum sanatla yakınlaşıyor. Çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul’u düzenleyen iş adamı Ali Güreli, şimdi de Bodrum Çağdaş Sanat Akademisi AŞ şirketini kurdu. Şirket, Bodrum Yahşi’de içinde, bar, havuz, büyük bahçeleri bulunan 8 apart otelden oluşan bir sanat köyü kurdu. Bodrum Contemporary Art Campus adındaki sanatçı rezidanslarının yer aldığı kampüste yurtiçi ve yurtdışından genç çağdaş sanatçılar ağırlanacak. Bodrum Çağdaş Sanat Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli  yatırımla ilgili şu bilgileri paylaşıyor:

“8 ayrı apart otel olarak tasarlanmış üniteden oluşan kampüsü hayata geçirdik. Apart otellerin her birinde iki genç sanatçı konaklayacak. Kampüste biri açık, biri kapalı olmak üzere iki konferans salonu var. 5 dönüm üzerine kurulu kampüs arazi yatırımıyla birlikte...