27 / 04 / 2024

Resmi Gazete'de yayımlandı: Bodrum, Urla ve Çaycuma’daki o taşınmazlar satıldı!

Resmi Gazete'de yayımlandı: Bodrum, Urla ve Çaycuma’daki o taşınmazlar satıldı!

Bugünkü 31741 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan karara göre Bodrum, Urla ve Çaycuma'da toplam 106 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz 543 milyon TL'ye satıldı.



Bugünkü 31741 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan karara göre Bodrum, Urla ve Çaycuma'da yer alan taşınmazlar satıldı. 106 bin metrekare yüzölçüme sahip taşınmazların toplam satış bedeli 543 milyon TL olarak belirlendi. Devletin arazisinde bulunan toplam 106 bin metrekare alana sahip olan İzmir’in Urla, Muğla’nın Bodrum ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçelerindeki gayrimenkullerin değeri 543 milyon lira olarak belirlendi. Özelleştirme yoluyla satıldı.

Resmi Gazete de yayımlandı: Bodrum, Urla ve Çaycuma’daki o taşınmazlar satıldı!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre;

Hazine’ye ait izmir Urla İçmeler’de bulunan 11 bin 776 metrekare alana sahip olan gayrimenkul Nuça Enerji’ye satıldı. Taşınmazın satış bedeli ise 89 milyon lira olarak bekirlendi.

Hazine’ye ait  İzmir  Urla İçmeler'de yer alan ve 28 bin 742 metrekare alana sahip gayrimenkul Çekiçoğlu Makina Medikal’e satıldı. Taşınmazın satış bedeli 201 milyon lira olarak belirlendi.

Resmi Gazete de yayımlandı: Bodrum, Urla ve Çaycuma’daki o taşınmazlar satıldı!

Hazine’ye ait Bodrum Konacık’ta yer alan  ve 22 bin 38 metrekare alana sahip olan gayrimenkul SDK Yapı Sanayi’ne satıldı. Taşınmazın satış bedeli 44,7 milyon liraya lira olarak belirlendi.

Hazine’ye ait Bodrum Gökçebel’de yer alan ve 14 bin 391 metrekare alana sahip gayrimenkul Alinda Danışmanlık’a satıldı. Taşınmazın satış bedeli 45,2 milyon lira olarak belirlendi.

Sümer Holding’e ait Çaycuma’da yer alan ve 11 bin 473 metrekare alana sahip gayrimenkul İbrahim Ece’ye satıldı. Taşınmazın satış bedeli 14 milyon 258 bin lira olarak belirlendi.

Karar için tıklayın

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış tam gaz! 

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

 

 


Geri Dön