02 / 05 / 2024

Ali Kavaklıoğlu

Ali Kavaklıoğlu

Kayseri İnşaat İşçileri ve Taşeronları Derneği Başkanı Kavaklıoğlu, Pazar tatilinin her sektörde işçilerin yasal hakkı olmasına rağmen inşaat çalışanlarının bu haklarının göz ardı edildiğini söyledi.

İnşaat sektörü seçimden nasıl etkilendi?

Kısa adı KİİTDER olan Kayseri inşaat işçileri ve Taşeronları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavaklıoğlu, gazetemize seçim sonrası inşaat sektörünün genel durumunu değerlendirdi.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu! Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu. Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu...

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Kavaklıoğlu Haberi

Ali Kavaklıoğlu

Kayseri İnşaat İşçileri ve Taşeronları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavaklıoğlu, Pazar tatilinin her sektörde çalışan işçilerin yasal hakkı olmasına rağmen inşaat çalışanlarının bu haklarının işverenler tarafından göz ardı edildiğini, bu nedenle sosyal hayatına zaman ayıramayan işçilerden alman verimin düştüğünü söyledi.


Pazar tatilinin her sektörde çalışan işçilerin yasal hakkı olmasına rağmen bu hakkın inşaat sektöründeki işverenler tarafından ihlal edildiğini bunun ise işçilerden alınan verimin düşmesine yol açtığını söyleyen Kavaklıoğlu, "Pazar tatili her sektörde çalışan işçilerin kanunen hakkı olmasına rağmen gerek işverenin tavizi gerekse işçinin duyduğu maddi sıkıntılardan dolayı işçilerin hafta sonları da çalışmasına neden oluyor. İnşaat çalışanlarının maddi gücü elde edip evini daha rahat geçindim! e gayesi güderek sosyal hayatına zaman ayıramaması dar bir çember içerisinde kalmasına neden oluyor. 


Çalışanımızın gerek...