29 / 04 / 2024

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi açıldı mı

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi açıldı mı

Mamak'ta yer alan ve açılışa hazırlanan Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi’ni Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’le birlikte inceledi.

Tarihi Yarımada'da konut imarlı satılık arsa fırsatı! Belediye resmen açıkladı! Aman bu tarihi kaçırmayın!

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Fatih Belediyesi İstanbul'un göbeğinde arsa satacak!

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

 Bu şartları taşıyanın başına talih kuşu konuyor! Resmen açıklandı.. Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı

Devletin destek ödemeleri devam ediyor. 65 yaş aylığı ve detayları merak ediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sosyal emniyeti olmayan 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara yaşlılık maaşı veriyor. 1 senelik toplam tutar 10 bin 415 TL olan yaşlılık aylığı, her 3 ayda bir 2 bin 604 TL olarak PTT'ye yatır

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

MediaMark'taa gece kuşu kampanyası başladı! İşte Philips 27 Eylül 2022 fiyat listesi

MediaMarkt gece kuşu kampanyası ile Philips marka LED TV'lerde indirim uyguluyor. Peki İnternete özel fiyatlarla Philips marka LED TV'lerde kaç liraya denk geliyor. İşte Philips televizyonunuzu MediaMarkt'tan aldığınızda cebinizde kalacak para miktarı.

Euro şu günlerde güç topluyor! Euro için tarih belli oldu, esip gürleyecek! Euro kurunda son dakika gelişmeleri

Euro kuru şu günlerde sakin seyir gösteriyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararından sonra dolar atak yapıp yükselişe geçti, euro tarafından ise beklenen atak henüz gelmedi. Temmuz ayındaki faiz kararından sonra euro kurunun yükselmesi bekleniyor...

Komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü  kaleme aldı. Peki komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Ali Öztunç ve Gürsel Erol'dan Elazığ depremi raporu!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, depreme ilişkin hazırladıkları raporu yayınladı.

U Gıda Turizm Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

U Gıda Turizm Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Arslan tarafından kuruldu.

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi açıldı mı Haberi

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi açıldı mı


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkent’in ilklerinden olan ve son derece kapsamlı bir şekilde açılışa hazırlanan Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi’ni Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’le birlikte inceledi. Planetaryum kule içerisine yerleştirilen son model simülatörleri ve sanal gerçeklik uygulamaları hakkında detaylı bilgi alan Akgül, cihazların ilk denemelerini de yaptı. Merkezde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bilim Merkezi Tasarımcısı Elektrik Elektronik Mühendisi Volkan Tekin merkeze yerleştirilen 6 simülatör ve 6 sanal gerçeklik uygulaması ile dünyadaki örneklerinden sıyrıldığını dile getirerek, “Merkezimiz matematik, teknoloji, tarih ve mühendislik uygulamalarına olanak sağlıyor. Merkez, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni müfredatında ortaya çıkan eğlenirken öğrenme metodunun da uygulanmasına olanak sağlayacak” dedi.

Öğrenciler yeni müfredatı uygulayabilecek

Planetaryum kule içerisine kurulan sistemler tüm yaş gruplarına...