06 / 05 / 2024

Alı Mohammad H Abussonon

Alı Mohammad H Abussonon

AWO İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Taksim'de, Alı Mohammad H Abussonon Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!

Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini kısaltacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışmalar hız kazanıyor. Proje için İngiltere'den 2,45 milyar avroluk kredi desteği alındı.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi kuruldu!

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Olgun tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

İzmir'de bin konteynerlik geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmiyor!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından evleri zarar gören vatandaşlar için yapılan ve bin konteynerden oluşacak geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kanarya'daki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kanarya Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışması Kovid-19 sürecinde hızlandı. Genellikle bodrum katlarındaki tekstil atölyelerinden ekmeğini kazanan ve kalabalık evlerde yaşayan insanlar, kentsel dönüşümle ilgili konuştu...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

Kanal İstanbul çalışmaları hızlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın projeleri ile 2020 yılı hedefleri, Komisyonda tamamlanan bütçe görüşmelerinde ortaya konuldu. Türkiye'nin en stratejik mega projelerinden Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için de çalışmalar hızlandırıldı...

Hollanda'da inşaat sektörü çalışanlarından hükümet karşıtı protesto!

Hollanda'nın farklı kentlerinden binlerce inşaat sektörü çalışanı, hükümetin kimyasal içerikli PFAS maddeleri ve azot oksit emisyonları ile ilgili belirlediği standartları protesto etti..

Gaziantep Şahinbey'de restorasyon çalışmaları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi Gaziantep’in tarihi mekânlarını restore ederek turizme kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden çalışıyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem'de çalışmalar hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor.

Melikgazi'de restorasyon çalışmaları hızlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, restorasyon çalışmalarını hızlandırıyor.

Alı Mohammad H Abussonon Haberi

Alı Mohammad H Abussonon

AWO İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Alı Mohammad H Abussonon Müdürlüğü'nde kuruldu.


AWO İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.              Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,    almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya          başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.                                                                                          ...