10 / 05 / 2024

Ali Nuhoğlu açıklama

Ali Nuhoğlu açıklama

Kadıköy Fikirtepe'de yer alan ve konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesi ile ilgili açıklama yapan Ali Nuhoğlu İstanbul’un 5 gözde caddesinin Fikirtepe’de yeniden doğacağının altını çizdi...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

Ak Parti’den asgari ücret ve memur maaş zamları için açıklama

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, memur-emekli maaşı ve asgari ücret zammına ilişkin açıklama yaptı. Peki, temmuz ayında maaş zamları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Dul ve yetim aylıklarına zam bekleyenler bu habere hemen baksın! Son dakika açıklama geldi!

En az emekli maaşı alanların aylıklarına zam yapılmıştı, yapılan çıkışla beraber 5500 TL olan aylıklar 7500 TL'ye çıktı. Dul ve yetim aylığı alanların aylığı ise zam görmedi. İşte bununla alakalı, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama geldi.

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.

3600 ek göstergede flaş gelişme! Açıklama sonunda geldi! Resmen belli oluyor! Hemen bakın!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili flaş bir açıklama yaptı! Resmen belli oluyor, kemerlerinizi bağlayın. İşte ayrıntılar...

Merakla beklenen EYT kararında son durum ne? AK Partili isimden açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu Emeklilikte Yaşa Takılanlar kararı ile ilgili açıklama yapt.

Asgari ücretle ilgili çok önemli açıklama: "Yılda 4 kez zam..."

Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacağına yönelik iddiaların ardından DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan flaş bir açıklama geldi.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Ali Nuhoğlu açıklama Haberi

Ali Nuhoğlu açıklama



20 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe özellikli projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesini hayata geçiriyor. Uzun zamandır merakla beklenen projede A+ kalitesinde 1.100 konut inşa edilecek. Metrekaresi 4.400 TL’den başlayan fiyatlarla ön satışa çıkan “Yenitepe Kadıköy” hakkında Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Fikirtepe, İstanbul’un en gözde semti olacak. Kısa sürede metrekare fiyatları 6.000 doları bulacak. 5 yıliçinde 1.5 milyon metrekare alanda 40-50 bin konutun yer alacağı Fikirtepe, İstanbul’un merkezinde modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan tek semt olacak. İstiklal, Bağdat, Abdi İpekçi, Nispetiye ve Rumeli caddelerinin kalitesinde 5 ana cadde, tek bir semtte yürüyüş mesafesinde yeniden doğacak” dedi.


Türkiye’nin sembol yapıları arasına giren pek çokprojede...