04 / 05 / 2024

Ali Oktar açıklamarı

Ali Oktar açıklamarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde bulunan caddelerde başlatılan çalışmalarda Ünal Ozan caddesi de yenilendi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, bölge halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun diye konuştu.

400 bin TL zarardayım diyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a şaşırtan soru! 

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları gündemi meşgul ederken, 400 bin TL zararda olduğunu söyleyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanlığı'na şaşırtan bir soru geldi. Ev sahibi paylaşımında "Bu parayı fitre zekat niyetine kendisine bağışladım desem hayır işlemiş olur muyum?" diye sordu.

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde son durum ne? Ali Kurt açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt dev projedeki son durumu paylaştı...

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

Deprem Komisyonu'nda 'yapının depreme dayanıklılığından malik sorumlu olsun' teklifi!

Deprem Komisyonu’nda, belediyelerin depremle ilgili sunumları sırasında, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, riskli bina denetimlerinde belirlenecek bir tarihten önce inşa edilmiş yapıların kontrollerinin, sahiplerince yapılmasının zorunlu tutulmasını teklif etti.

Bursaspor'dan arsa açıklaması!

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda bulunan arsaların eski başkan Ali Ay'a devrine ilişkin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir gerçek, tüzel kişi ya da 3. şahsıslara gayrimenkul devri, teslimi ya da satışı yapılmamıştır" denildi...

Cedid Ali Paşa Camisi gelecek ramazanda açılacak!

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Mimar Sinan'ın Selimiye'yi inşa etmeden 20 yıl önce yaptığı Cedid Ali Paşa Camisi, gelecek ramazanda açılacak..

Ohrid Ali Paşa Camisi 14 milyon TL'ye yenilendi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Kuzey Makedonya’nın Ohrid kentinde hayata geçirdiği restorasyon çalışmalarıyla 1573 yılında hizmete açılan tarihi Ali Paşa Camisi eski ihtişamıyla açıldı.

Ohri Ali Paşa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından, Kuzey Makedonya'da yer alan Ohri Ali Paşa Camisi'nde süren restorasyonunun tamamlandığını açıkladı.

Tarihi Çorlulu Ali Paşa Medresesi kafe oldu!

300 yıl önce inşa edilen Beyazıt’taki tarihi Çorlulu Ali Paşa Medresesi, zamanla nargile kafeye dönüştürüldü.

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Ali Oktar açıklamarı Haberi

Ali Oktar açıklamarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezinde bulunan caddelerde başlatılan çalışmalarda Adapazarı Ünal Ozan caddesi yenilendi.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Cadde yenileme ve dönüşüm çalışmalarımıza Ünal Ozan Caddesi ile başlamıştık. Hamd olsun caddedeki tüm gereklilikleri tamamladık. Bölge halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun. Bilindiği üzere ilk olarak caddenin deforme olan asfaltını tamamen kaldırdık. SASKİ yağmursuyu çalışmalarını tamamladı. Hızlı internet anlamına gelen fiber kabloları da caddemize yerleştirdik. Son olarak çevre düzenlemesi ve asfalt serim işlemiyle caddedeki dönüşümü tamamlamış olduk. İnönü ve Dibektaş caddelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. İnönü caddesinin bir kısmında asfaltla ilgili gereklilikleri yerine getirdik. Diğer kısım için hazırlıklarımız sürüyor. Dibektaş caddesinde de asfalt söküm işlemlerini gerçekleştirdik. İnşallah kısa süre içerisinde...