28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde son durum ne? Ali Kurt açıkladı!

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde son durum ne? Ali Kurt açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt dev projedeki son durumu paylaştı...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen KİPTAŞ Kaper Sitesi projesi 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Son durumu merak edilen Kaper Sitesi konumuyla da dikkat çekiyor. Söz konusu İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yakacık Mahallesi 11807 ada 305 parsel ve 11847 ada 304 parsel üzerinde hayata geçiriliyor.

557 milyon 366 bin 173 TL'ye mal olacak olan KİPTAŞ Kaper Sitesi projesi ile ilgili son durumu KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt paylaştı. 

Resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor ile dönüştürdüğümüz Kartal Kaper Sitesi'ndeyiz." diyerek, yapımı hızla süren projedeki çalışmaları teknik ekipleriyle incelediklerini belirterek, "Hak sahiplerimizin dairelerini kura ile belirlemiştik, şimdi projemizi kısa sürede tamamlamak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

İstanbul Yenileniyor ile dönüştürdüğümüz #Kartal Kaper Sitesi'ndeyiz.

Yapımı hızla süren projemizdeki çalışmaları teknik ekibimizle inceledik. Hak sahiplerimizin dairelerini kura ile belirlemiştik, şimdi projemizi kısa sürede tamamlamak için çalışıyoruz.

İşte vatandaşlardan Ali Kurt'un paylaşımına gelen yorumlar...


İnşaat çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinin arsa alanı 13 bin 439 metrekare olarak açıklanırken, inşaat alanı ise 63 bin 157 metrekare olarak belirtildi.

584 adet konutun bulunduğu projede ayrıca 14 adet ticari alan da yer alıyor. Kaper Sitesi projesindeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

14 katlı 7 blokun yer alacağı Kaper Sitesi projesinin 2025 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


YAKACIK KAPER SİTESİ NEREDE?

E-5'e 300 metre mesafede bulunan Kaper Sitesi projesi Kartal Yakacık'ta yer alıyor. Proje 15 Temmuz Köprüsüne 22,7 kilometre, E-80 karayoluna kuş uçuşu 8,2 kilometre, D-100 karayoluna kuş uçuşu yaklaşık 350 metre mesafede bulunuyor. 

Web: https://www.kiptas.istanbul/

 

EYT'lilere emlak vergisi muafiyeti kapısı açıldı! İşte vergi muafiyetinde başvuru şartları!

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! 


Geri Dön