24 / 05 / 2024

Ali Osman Eğilmez

Ali Osman Eğilmez

RCI Europe Merkezi İngiltere İstanbul Şubesi, Ali Osman Eğilmez tarafından 201 milyon 847 bin 920 TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde Anadoluhisarı'nda kuruldu

Dr. Mahfi Eğilmez dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Dr. Mahfi Eğilmez yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

Dolar yatırımcıları dolarlarını satıyor! Dolar düşecek mi? Ekonomist Mahfi eğilmez resmen açıkladı!

Ekonomit Mahfi Eğilmez, yerel seçim sonrası döviz bozdurma eğiliminin nedenlerini grafiklerle açıkladı. Peki dolar kurunun sonu mu geldi? Dolar düşmeye devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

'Dolar 25 TL'ye düşer' diyen ekonomist Mahfi Eğilmez o formülü açıkladı! Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, doların 25 liraya kadar düşebileceğini açıkladı. Eğilmez, dolardaki düşüş serüvenini o formülle açıkladı. Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı...

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez enflasyon için iki veriyi karşılaştırdı ve sordu: IMF hazırlığı mı?

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) şubat ayı enflasyonunu aylık bazda yüzde 4,34 olarak açıklarken, TÜİK ise 4,53 olarak açıkladı. Bu durum karşısında ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı. 

Mahfi Eğilmez: Kamu işçilerinin zammı da yüzde 49,25'e çıkarılsın! 

MMemurlara yüzde 49,25 maaş zammı, kamu işçilerine yüzde 32,57'de ücret artışı yapıldı. Ekonomist Mahfi Eğilmez, kamu işçilerinin maaşlarının artırılması gerektiğini söyledi. İşte Mahfi Eğilmez'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ramazan pidesi zammından ekonomi dersi çıktı! Hesabı tutturan da oldu aklı karışan da

Ramazana sayılı günler kala Türkiye Fırıncılar Federasyonu zamlı pide fiyatlarını açıkladı. Geçen yıla göre gramajı azaltılan pidenin fiyatı yükseltildi. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez yapılan artışın ekonomi dersi niteliğinde olduğunu söyledi. Gelen zammı hesaplamak vatandaşın aklını karıştırdı

Ünlü ekonomistten faiz dersi: İşte faize konan 1 milyon liranın kar zarar hesabı!

Artan fiyatlar ve enflasyon karşısında vatandaş parasını nasıl değerlendireceğini araştırıyor. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, 1 milyon lirasını faize koymak isteyenler için bir yıllık bir hesap yaptı. Karı zararı ortaya koydu.

Ünlü ekonomistten, saç tıraşından enflasyon hesabı!

Dolar ve altının yükselişi devam ederken, çarşı pazardaki zamların da sonu gelmiyor. Giderek artan fiyatlara dikkat çekmek isteyen ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez reel enflasyonu anlatmak için saç tıraşı hesabı yaptı.

2 yıl öncenin kirası, bugünün aidatı oldu!

Satılık ve kiralık ev fiyatlarının yanı sıra konut sitesi aidatlarındaki fahiş artışlar da dikkatleri çekmeye başladı. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, resmi X sosyal medya hesabından konuya değindi. Peki vatandaşlar aidat artışı ile ilgili ne düşünüyor? İşte gelen yorumlar...

Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati ile ceza kesmeye gidilir mi?

Organize suç örgütlerine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen Maserati ve Ferrari gibi süper lüks araçların Emniyet'e tahsisi tartışmalara neden oldu. Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati'li polisi gören vatandaş enflasyonun düşeceğine inanır mı?

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Dolar ve euronun rotası çizildi! Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez net konuştu!

Merkez Bankası'nın beklenen faiz kararının duyurulmasının ardından, çeşitli uzman ekonomistler sırayla görüşlerini dile getirmeye devam ediyor. Ekonomist Mahfi Eğilmez de Dolar ve Euro'nun ilerisi hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Ali Osman Eğilmez Haberi

Ali Osman Eğilmez

RCI Europe Merkezi İngiltere İstanbul Şubesi, Ali Osman Eğilmez tarafından 201 milyon 847 bin 920 TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu. RCI Europe Merkezi İngiltere İstanbul Şubesi tüm görev ve yetkiler münferiden Ali Osman Eğilmez'e ait. 


RCI Europe Merkezi İngiltere İstanbul Şubesi iş konusu; Tatil ve diğer kısa süreli konaklama faaliyetleri (hosteller devremülkler tatil evleri apart oteller bungalov dağ evleri vb)(günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan oda veya süit konaklama faaliyetleri hariç)


RCI Europe Merkezi İngiltere İstanbul Şubesi adres: Anadoluhisarı, Göksu Evleri, Akkavak Caddesi, Villa B...