04 / 05 / 2024

Ali Özdemir kimdir

Ali Özdemir kimdir

ERMENEK Başsavcısı Ali Özdemir’in, 18 işçinin mahsur kaldığı madenin sahibi Saffet Uyar’ın kuzeni ve aynı zamanda başka bir madenin sahibi olan Şakir Uyar’ın evinde kiracı olduğu ortaya çıktı.

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ali Özdemir ve Eyüp Baktır ortaklığında kuruldu.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Meges Yatırım Otomotiv Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meges Yatırım Otomotiv Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esat Selim Esen ve Mehmet Ali Özdemir ortaklığında kuruldu.

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 440 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özdemir tarafından kuruldu.

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Esen, Ahmet Baran Esen ve Mehmet Ali Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Mimar Züleyha Tatoğlu vefat etti!

Ali Özdemir ve Zeynep Lelarge'nin sevgili anneleri Paul Lelarge'nin biricik annesi Mimar Züleyha Tatoğlu 7 Mart 2016 Pazartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün defnedildi.

İstanbul'da inşaatta kaza: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Sarıyer Maslak'taki bir inşaat şantiyesinde, halatı kopan iskeleden düşen Kadri Balta adlı işçi öldü, Ali Özdemir adlı işçi ise yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya Kırkgöz su kaynağında çevre kirliliği!

Antalya'nın doğa harikası su kaynağı Kırkgöz, günübirlik ziyaretçilerin atıkları nedeniyle adeta çöplüğe dönüştü.Ali Özdemir geç kalınmadan bölgede temizlik çalışması yapılmasını istedi.

Bartın’da il spor merkezleri açıldı!

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet verecek olan il spor merkezleri düzenlenen törenle açıldı. Yapılan törene Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir katıldı.

Beyşehir'de Atık Su Arıtma Tesisleri hizmete giriyor!

KOSKİ 7. Şube Müdürü Ali Özdemir, geçmiş yıllarda faaliyeti durdurulan atık su arıtma tesisinin tekrar faaliyete geçmesi için 20 Ocak'ta ihalesinin yapıldığını, en kısa sürede tesisin rehabilite çalışmalarına başlanacağını ve 2015 yılı içinde tekrar faali

Grand Monaco Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Monaco Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ali Özdemir, İsmail Dikmen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, 68. Sokak'ta kuruldu.

Yeni Gökkuşağı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Gökkuşağı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Özdemir, Mehmet Mete Çaltuluoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da Kartal'da kuruldu.

Ali Özdemir kimdir Haberi

Ali Özdemir kimdir

Başsavcı Özdemir, Hürriyet’e yaptığı açıklamada Ermenek’teki evlerin 4’te 3’nün Uyarlar’a ait olduğunu belirterek şunları söyledi: “O ailenin burada her tarafta evi var. Burada evlerin 4’te 3’ü Uyarlar’ın. Bu olaydan sonra lojman için başvurduk, herhangi bir dedikodu olmasın diye. Ben kirasını veriyorum. Her şeyin kaydı kuydu var, parasını verip oturuyoruz. Lojman da 80 metrekareydi. Benim 3 tane çocuğum var. Çocuklarımın yanı sıra kayınvalidem var. İki tane personel boşaltıyor evi. Biz de taşınacağız. Lojmana başvurdum, Cumartesi günü taşınacağım. Kiralarımız, yakıt paramız banka üzerinden yatmış. Bu kişinin o dosyayla, ne şüpheli ne tanık hiçbir şekilde bağlantısı...