04 / 05 / 2024

Ali Pehlivanoğlu İnşaat

Ali Pehlivanoğlu İnşaat

PROPA Grubu, atılım yılı ilan ettiği 2016’da bir yandan toplam değeri 400 milyon TL’yi bulan yeni yatırımlara hazırlanırken bir yandan da sektörün gelişimi ve kurumsallaşmasına katkı sağlıyor.

Propa İnşaat, GYODER 15. Gayrimenkul Zirvesi'ne sponsor oldu!

Propa bu yıl 15’incisi düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün tüm yönleri ile mercek altına alınacağı GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nin ana sponsoru oldu.

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat bu yıl İstanbul’da satış değeri 400 milyon lira olan 4 yeni proje yapacak. Şirket kentsel dönüşüm kapsamındaki yeni projeleri için Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’yi seçti.

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri!

Propa İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Zincirlikuyu'da inşa edilen Zincirlikuyu Propa Plus Projesi'nde 38 adet rezidans daire yer alıyor. İşte Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri...

Zincirlikuyu Propa Plus teslim tarihi!

Propa İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Zincirlikuyu'da inşa edilen Zincirlikuyu Propa Plus Projesi'nde 38 adet rezidans daire yer alıyor. Peki Zincirlikuyu Propa Plus teslim tarihi ne zaman?

Propa İnşaat Kartal projesinde sona yaklaştı!

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Propa İnşaat, Kartal'da inşa edeceği projenin mimari çalışmalarında sona yaklaştı.

Propa İnşaat 150 milyon TL yatırımla projesini hayata geçirecek!

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Propa İnşaat, yeni projesini 150 milyon TL’lik yatırımla Kartal’da hayata geçiriyor.Projede 250 rezidans daire ve 4 bin metrekare ticari alan bulunuyor.

Propa İnşaat'tan Kartal'a 150 milyon TL'lik proje!

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon liralık bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. 250 rezidans daire ve 4 bin metrekarelik ticari alanı bünyesinde barındıracak proje, Kartal’ın çehresini değiştirecek.

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon TL'lik projeye başlayacak!

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon TL'lik proje geliştirecek Son olarak Zincirlikuyu'da ofis projesi tamamlayan Propa İnşaat, Yakacık'ta Yakacık Valf fabrikasının olduğu yere 150 milyon TL yatırımla yeni bir proje geliştirecek.

Harun Reşit Özçiçek kimdir?

Propa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek kimdir? Harun Reşit Özçiçek , inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Harun Reşit Özçiçek, Propa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

1 milyonluk Çorlu'ya dev alışveriş merkezi yapıyor

Propa İnşaat, Ankaralı Prokon ve Ekon'la Çorlu'ya Trakya'nın en büyük alışveriş merkezini yapıyor. 90 bin metrekarelik alanda inşa edilecek alışveriş merkezinde dört yıldızlı bir de otel bulunacak.

Propa Plaza 12 ayda tamamlanacak: 1 milyon 254 bin dolar!

Propa İnşaat tarafından inşa edilen ofis serisinin ikinci halkasını oluşturan Propa Plaza’nın inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Sarıyer Park sahiplerine kavuştu!

Propa İnşaat tarafından Sarıyer'de yaşama geçirilen butik proje Sarıyer Park Evleri sahipleri ile buluştu...

Propa İnşaat Propa Plaza 'yı Zincirlikuyu'da hayata geçiriyor!

Propa İnşaat İstanbul’un merkezine 65 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Propa İnşaat, İstanbul’un en değerli merkezi iş alanı olan Zincirlikuyu - Levent’de inşasına başladığı Propa Plaza 'yı hayata geçiriyor...

Propa İnşaat Sarıyer Park'ın satışlarını durdurdu!

Propa İnşaat Sarıyer'de yaşama geçirdiği butik projesi Sarıyer Park Evleri 'nin satışlarını durdurdu

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu ve Emine Tellioğlu ortaklığıyla kuruldu. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Ali Pehlivanoğlu İnşaat Haberi

Ali Pehlivanoğlu İnşaat

Grup şirketlerini PROPA Holding adı altında birleştiren PROPA Grubu, atılım yılı ilan ettiği 2016’da bir yandan toplam değeri 400 milyon TL’yi bulan yeni yatırımlara hazırlanırken bir yandan da sektörün gelişimi ve kurumsallaşmasına katkı sağlıyor. ULI, İNDER ve GYODER’e üye olan Propa ‘5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nin de Platin sponsoru oldu.

Propa’nın Platin sponsoru olduığu gayrimenkul ve finans sektöründen çok önemli konuşmacıların katılacağı ‘5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’ 28 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli de yapılacak. Zirvenin bu yıl ki ana teması ‘Gayrimenkulde Finansman Modelleri ve Alternatifleri’ olacak.


Gayrimenkul ve inşaat sektörünü etkileyen ve etkileyebilecek gelişmelerin tartışılacağı, sektör sorunlarının masaya yatırılacağı zirve üç oturumdan oluşacak. Oturumların başlıkları ise şöyle:


‘1.Ana oturumun konusu: Düzenleyici kurumların gayrimenkul finansmanına genel bakışı’, ‘2.Ana oturumun konusu: Gayrimenkul finansmanının önemi...