28 / 04 / 2024

Ali Pehlivanoğlu yatırımları

Ali Pehlivanoğlu yatırımları

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin kurucusu Ali Pehlivanoğlu, kısa bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yapıyor. Şirket, Torbalı Ayrancılar'da 517 dairelik yatırım yapıyor.

Ali Pehlivanoğlu'ndan yeni market zinciri!

Ege'nin perakendecilik sektöründeki dev kuruluşlarından Pehlivanoğlu markasının yaratılmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak başlıca rollerden birini oynayan işadamı Ali Pehlivanoğlu, önemli bir yatırıma başlıyor. Marketler zinciri "Flash Naturel" ismini

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Oyko İnşaat Turizm Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Oyko İnşaat Turizm Ve Sanayi Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaftanoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Adayel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Adayel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Muradoğlu tarafından kuruldu.

Ali Pehlivanoğlu yatırımları Haberi

Ali Pehlivanoğlu yatırımları

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin kurucusu Ali Pehlivanoğlu, kısa bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yaptı. 2015 yılında İzmir'in yeni gelişim bölgesi olan Torbalı Ayrancılar'da başladığı 517 dairelik toplu konut projesinde hızla yol almaya devam ediyor. 


Temel atılacak 


Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi olduğu SİZA Gayrimenkul Limited Şirketi, 517 dairelik 11 bloktan oluşan projenin ilk 2 bloğunu 2016 Mart ayında tamamlandı. Ali Pehlivanoğlu, 3. bloğun temel atma töreninin de çok yakında olacağını belirten Ali Pehlivanoğlu, satışlar için özellikle taiz oranlarının düşmesini beklediklerini belirtti. Zemin ve 9 katlı 11 bloktan oluşan proje kapsamında, 88 adet 52 metrekare büyüklüğünde 1+1, 319 adet 86-89 metrekare büyüklüğünde 2 + 1 ve 110 adet 140 metrekare büyüklüğünde 3+1 konut yapılacak. Pehilivanoğlu, sosyal donatı alanlarını da kapsayan...