02 / 05 / 2024

Ali Sabancı kim

Ali Sabancı kim

Esas Holding yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Ali Sabancı: Amrabat fiyatına biz Pegasus’u aldık!

Galatasaray Kayserispor’dan transfer edilen Amrabat için 8.6 milyon euro ödemişti. Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Galatasaray’ın Nordin Amrabat’ı aldığı fiyata Pegasus’u aldıklarını söyledi.

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ali Sabancı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı kimdir? Ali Sabancı daha önce hangi işlerde görev aldı? 

Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Esas Holding yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Yatırım ortamı iyileşirse 10 milyar dolar gelebilir!

Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar buzgünkü yazısında Fikir Sofrası Çalıştayı sonrası değerlendirme yaptı. Munyar, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı'nın konuşmasından bahsetti.

Esas Holding'den Balıkesir’e 100 milyon dolarlık AVM!

Pegasus Havayolları’nın kurucusu olan ve gayrimenkul yatırımlarına imza atan Esas Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Balıkesir’e 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi projesi yapacaklarını açıkladı.

Esas Holding'den Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Esas 14 Burda AVM 85 milyon dolarlık yatırımla açıldı!

Esas Holding, Bolu'da 85 milyon dolarlık yatırımla yaptığı "Esas 14 Burda" alışveriş merkezini açtı. Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, alışveriş merkezinin bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

İşte Ali Sabancı’nın Çeşme'deki malikanesi!

Çeşme-Paşalimanı mevkiinde geçtiğimiz yıl inşaatı biten yüksek duvarlı muhteşem malikane, yaklaşık üç dönüm arazi üzerine kurulmuş. Ali Sabancı, malikanesine 5-6 milyon dolar civarında harcama yapmış.

Esas Holding'ten rant iddialarına yanıt geldi!

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan haberde Kartal Belediyesi'nin imar planı değişikliği ile Şevket ve Ali Sabancı’nın sahibi olduğu Esas Holding’e 300 milyon TL’lik rant sağladığı iddia edildi.

Adana Hacı Sabancı OSB Kıbrıs'a örnek oluyor!

Kıbrıs Sanayi Odası Başkanı Ali Çınarlı, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ni (AOSB) başta çevreci uygulamaları olmak üzere bir çok yönden model aldıklarını bildirdi.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Ali Sabancı kim Haberi

Ali Sabancı kim

Esas Holding yeni Yönetim Kurulu belirlendi. 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle Ali Sabancı Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Emine Sabancı Kamışlı Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak sorumluluk aldılar. Esas Holding yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ali Sabancı, Emine Sabancı Kamışlı, Erhan Kamışlı, Kazım Köseoğlu, Can Köseoğlu, Kerem Kamışlı, Ahmet Bozer ve Çağatay Özdoğru. Yönetim Kurulu üyesi olan Çağatay Özdoğru ise CEO’luk görevine devam edecek.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı onuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sabancı, "Bu görev çok önemli ve gurur verici benim için. 19 yılda Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Sabancı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emine Sabancı Kamışlı liderliğinde pek çok başarıya imza attık. Bundan sonra da ülkemiz ve grubumuz için daha iyisini yapmak üzere...