27 / 04 / 2024

Ali Şahin kimdir

Ali Şahin kimdir

Safranbolu Belediyesi tarafından Barış mahallesi ile Bostanbükü arasında tamamlanan yol çalışması düzenlenen törenle hizmete açıldı. Şahin, Safranbolu Belediyesinin tüm imkanları seferber ederek halka hizmette bulunduğunu söyledi.

Edirne'de hafriyattan çıkan tarihi eser müzeye teslim edildi!

Edirne'de bir müteahhit, hafriyatlar sırasında bulduğu Osmanlı dönemine ait tarihi eserleri müzeye teslim etti. Şahin: "Herkesi tarihi eserleri hem korumaya hem de buluntuları müzeye intikal ettirme noktasında duyarlı olmaya çağırıyorum" dedi.

Mepaş Entegre, Montanstahl ile stratejik ortaklık anlaşması yaptı!

Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Montanstahl'ın Türkiye satışlarını yürütmek üzere stratejik ortaklık anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Ali Şahin kimdir?

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin kimdir? Ali Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Şahin, ne zamandan beri Orman Bölge Müdürü olarak görev alıyor?

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şahin Ecem tarafından kuruldu.

Ali Kuralkan kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Kuralkan hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi şirketlere görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor? İşte Ali Kuralkan ile ilgili merak edilenler...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereden mezundur? Ali Yerlikaya kimdir?

Yeni İçişleri Bakanı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Peki Ali Yerlikaya kimdir? İşte detaylar!

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Şahin tarafından kuruldu.

Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki görevleri neler?

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip Aazar Ali Khwaja'nın kariyeri, uluslararası bankacılık alanında öncü kuruluşlarda geçti. Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki Görevleri Neler?

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Ercan Kimdir?

Ali Ercan kimdir? Ali Ercan’ın mesleği nedir? Ali Ercan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Şahin kimdir Haberi

Ali Şahin kimdir

Safranbolu Belediyesi tarafından Barış mahallesi ile Bostanbükü arasında tamamlanan yol çalışması düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış programında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Safranbolu Belediyesinin tüm imkanları seferber ederek halka hizmette bulunduğunu söyledi.

Yolun yapıldığı mahallenin adının ’Barış’ olduğuna vurgu yapan Şahin, "Barış Mahallesi’ndeyiz. Türkiye’nin hatta insanlığın en çok ihtiyacı olan barıştır. Çünkü barış içerisinde olmayan insanlığın neler yaşadığını görüyoruz. Barıştan nasibini almamış insanların huzuru bozmak için neleri göze aldığını açık ve acı şekilde yaşarken, barışa ihtiyacımızı bize hatırlatan Barış Mahallesi’nde bu açılışı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Çok hızlı gelişen mahallelerin kamu hizmetlerine ihtiyacı olduğunu anlatan Şahin, Barış Mahallesi’nin ihtiyaç duyduğu okulun da hemen yatırım programına alınarak kısa sürede yapılması gerektiğini kaydetti.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, Karabük...