13 / 05 / 2024

Ali Şen

Ali Şen

1997 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü, stadı başka bir yere taşıyarak elde edilecek alana Akmerkez'i gölgede bırakacak bir alışveriş merkezi kuracakmış ve Büyükşehir'in göstereceği bir yerde 50 milyon dolara yeni bir stat inşa edecekmiş.

Yaylaoğlu İnşaat Taahhüt Gıda Petrol ve Hizmet Alımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaylaoğlu İnşaat Taahhüt Gıda Petrol ve Hizmet Alımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Şen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Prof. Dr. Ali Hepşen: Konut projelerinin finansmanında yenilik yapılmalı!

Prof. Dr. Ali Hepşen, Dünya gazetesinde kaleme aldığı yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinin finansmanında yeniliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen, Erol Yürek ve Helvetia Finvest AG ortaklığında kuruldu.

Şen Endüstriyel Metal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şen Endüstriyel Metal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen tarafından kuruldu. 

Big Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen tarafından kuruldu. 

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Ali Aydın: Yapı ruhsatları en az bir yıl uzatılmalı!

KAYİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, OHAL’den dolayı yapı ruhsatlarının en az bir yıl uzatılmasını, müteahhitlerin bankalara olan borçlarının en az 36 ay taksitlendirilmesini istedi.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Bursa Hacı Ali Üsküdar Camii törenle açıldı!

Karacabey Emirsultan Mahallesi 285 Sokak7ta (Ömer Matlı İlkokulu arkası) hayırsever İşadamı Ali Üsküdar tarafından yaptırılan Hacı Ali Üsküdar Camii, önceki gün gerçekleşen törenle hizmete girdi.

Ali Babacan: Kentler birbiriyle yarışır duruma gelecek!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Gelişen Kentler Zirvesi'nde yaptığı konuşmada artık marka değeri oluşturmayı başaran kentlerin birbirleriyle yarışacağı bir dönemin yaşandığını söyledi..

Ali Babacan: Kimse inşaat sektörüne engel olmasın!

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, gayrimenkul yatırımcısının işinin kolaylaştırılması gerektiğini belirterek "Kimse inşaat sektörüne engel olmasın" dedi..

Ali Babacan 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuştu!

Babacan, GYODER tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen "7. Gelişen Kentler Zirvesi"nde yaptığı konuşmada, şehirler büyürken hitap edilen pazarın da geliştiğini, rekabetin arttığını ve iş gü

Ali Şen Haberi

Ali Şen



Bu stadın yerine Akmerkez benzeri dev bir kompleks yapılacak

Projeler uygulamaya başlandıktan sonra Fenerbahçe Stadı yıkılarak yerine mega bir kompleks yapılacak. Kulübün yeni stadı ise Büyükşehir'in göstereceği bir yerde 50 milyon dolar harcanarak kurulacak.


Fenerland


Fenerbahçe, üç ''mega proje'' ile geleceğe yönelik dev yatırımlar gerçekleştirmek için kolları sıvıyor.


Belediye onayladı

Fenerbahçe'nin ilk projesini Dereağzı'na yapılacak Fenerland oluşturuyor. Bir çok mağaza ve sosyal aktivite merkezlerinin bulunacağı Fenerland'ın, kulübe yılda 5 milyon dolar gelir getireceği hesaplanıyor... Ve herşey ilk kazmanın vurulacağı gün için planlanıyor..


5 bin kişilik yeni stad

Stadın bir başka yere taşınmasıyla elde edilecek alana ise Akmerkez'i gölgede bırakacak dev bir alışveriş merkezi kurulacağı açıklanıyor......