21 / 07 / 2024

Ali Seytanpır

Ali Seytanpır

Equity Plus İnternational İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ali Seytanpır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2013 tarihinde Beşiktaş, Uygur İş Merkezi'nde kuruldu

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Ayçiçek yağı, çay, şeker derken o ürüne de zam geliyor!

Son 18 aydır rekor kırmayı sürdüren tarımsal girdi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, önümüzdeki dönemde mevsim etkisine bağlı olarak sebze-meyve fiyatlarında yükseliş görüleceğini belirtti.

Vatandaşı kahreden haber! Zam geliyor

ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, kısa süre içerisinde sebze ve meyve fiyatlarına zam yapılacağını söyledi.

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Mts Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yörükoğlu tarafından kuruldu.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Crk Global Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crk Global Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cırık tarafından kuruldu.

CYR Metal Elektrik İnşaat Plastik Lojistik Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CYR Metal Elektrik İnşaat Plastik Lojistik Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çayır tarafından kuruldu.    

Alyork Enerji Mühendislik Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyork Enerji Mühendislik Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yörük ve Can Yörük ortaklığında kuruldu.

Öz Bayır İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bayır İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ali Bayır tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Seytanpır Haberi

Ali Seytanpır

Equity Plus İnternational İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ali Seytanpır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Equity Plus İnternational İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Equity Plus İnternational İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Beşiktaş Nispetiye mahallesi, Barbaros Bulvarı Uygur İş Merkezi, No:102...