08 / 05 / 2024

Ali Taylan Emlak Federasyonu iletişim

Ali Taylan Emlak Federasyonu iletişim

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkanı Ali Taylan, Avrupa Emlakçılar Birliği (EPAG) Türkiye temsilciliği görevini sürdürmektedir. Peki Ali Taylan kimdir? İşte Hacı Ali Taylan'ın biyografisi...

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Gayrimenkulde fahiş fiyatlar mercek altında: Kayıt dışı emlakçılar bakanlığın radarına girdi!

Ticaret Bakanı Bolat, gayrimenkul sektöründe spekülatif fiyat artışları kaynaklı tüketici mağduriyetleri için bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini belirtti. TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ise Kayıt dışı emlakçılara dikkati çekti.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Ev fiyatları neden düşmüyor?

Türkiye Emlakçılar Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Taner Yüzgeç, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektöründeki fiyat artışı emlakçı ve alıcıyı mağdur ediyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada "Mal sahipleri ve müteahhitler sürekli fiyat artırımına gidiyorlar. Anlaşma yapılan fiyat üzerinden pazarlık bozuluyor. Bu durum hem emlakçıyı hem de alıcıyı mağdur ediyor." diye konuştu.

August Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

August Emlak Yönetim Anonim Şirketi Harbiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Ali Khan Imtiaz tarafından kuruldu.

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Konut satışlarının Eylül'de iki katına çıkmasını bekliyoruz!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada konut satışlarının Eylül'de Ağustos'a göre iki katına çıkmasını beklediklerini söyledi.

Rekaz Emlak ve Dış Ticaret Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rekaz Emlak ve Dış Ticaret Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Afshar tarafından kuruldu.

Asuman Emlak Danışmanlık İnşaat Turizm Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asuman Emlak Danışmanlık İnşaat Turizm Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Afshar tarafından kuruldu.

Rst Ticaret Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rst Ticaret Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Awezan Mohammed Ali Ali tarafından kuruldu.

Denizolgun Emlak İnşaat Turizm ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun Emlak İnşaat Turizm ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 298 bin 293,13 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar ve Ali Hakan Gökman ortaklığıyla kuruldu.

Ali Taylan Emlak Federasyonu iletişim Haberi

Ali Taylan Emlak Federasyonu iletişim

Ali Taylan kimdir?


Hacı Ali Taylan 1961 Ankara doğumludur. Orta ve lise öğrenimini Ankara Bahçelievler deneme lisesinde tamamlamış olup Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü'ne devam etmiştir. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı eğitimi almıştır. 


TEMFED Başkanı Ali Taylan, mesleğe başladığı ilk günlerden bu yana meslek dernekleri, meslek oda ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu'nun (TEMFED) kuruluşlarını gerçekleştirmiş mesleki çalışmaların içerisinde bulunmuştur. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası ve Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu’nun  ve kurucu Başkanlık görevlerini yapmıştır. 



2000 yılında franchise şirketi olan EMPA Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık A.Ş'yi  ve 2005 yılında EKSPER Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'yi kurdu.


Hacı Ali Taylan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı faaliyetlerini de yürütmektedir


2005 yılında Akademi Emlak Gazetesi okurları tarafından mesleki dalda yılın en iyi sivil...