16 / 05 / 2024

Ali Turan Yıldırım

Ali Turan Yıldırım

Nova Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Turan Yıldırım tarafından 11 Mart 2014 tarihinde Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi, Andaç Apartmanı, No:45 'te kuruldu.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satışa çıkardı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım Balıkesir'de yer alan çiftliğini satışa çıkarmış...

Başbakan Binali Yıldırım, Mehmet Ergün Turan'ı kabul etti!

Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul'un altyapısıyla ilgili sorunumuz yok!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kanal İstanbul'a ilişkin "torba kanun" tasarısında yer alan düzenlemenin projenin yasal altyapısını oluşturan bir düzenleme olmadığını belirterek, "Kanal İstanbul'un altyapısıyla ilgili sorunumuz yok." dedi.

Yıldırım'daki metruk binalar yıkıldı!

Kentsel dönüşümde önemli adımların atıldığı Davutdede Mahallesi’nde bulunan ve güvenlik zafiyeti tehdit oluşturan eski Kur’an kursu binası da Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Bursa Yıldırım Kazım Karabekir Mahallesi'ne spor tesisi geliyor!

Hizmete aldığı spor tesisleriyle 7’den 70’e herkese yürüme mesafesinde spor yapma imkanıyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’a yenisini kazandırmak için temel attı.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ile birlikte Ankara’nın Çubuk İlçesinde yapımı devam eden “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi” şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

Ali Turan Yıldırım Haberi

Ali Turan Yıldırım

Nova Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Turan Yıldırım tarafından 11 Mart'ta kuruldu. 


Nova Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü alt yapı ve üst yapı inşaat işleri yapmak b- Özel ve tüzel kişilerle düzenleme şeklinde gayrimenkul satış vaadi ve kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak. Yine özel ve Tüzel kişilerle gayrimenkul satış vaadi ve hasılat paylaşımlı inşaat yapım sözleşmeleri yapmak. Bu sözleşmeleri tapuya şerh verdirmek. Bu sözleşmelerle ilgili tapudan kat irtifakları kurmak ve bunları yine satış vaadi şeklinde dilediğine, dilediği bedelden satmak. c- Özel ve Tüzel kişilerle düzenleme şeklinde gayrimenkul satış vaadi ve kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmış olan şirket veya hükmi şahıslarla bu sözleşmeler çerçevesinde dilediği bedellerle, dilediği oranda ve dilediği şartlarda konsorsiyumlar,...