22 / 07 / 2024

Ali Üstündağ

Ali Üstündağ

Üstündağ Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Ali Üstündağ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ufuk Üstündağ Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Megeye Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Megeye Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Hülya Yeşilkaya ve Naciye Beste Aliş ortaklığında kuruldu.

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Torbaoğlu ve Fatma Hediye Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Artio İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artio İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Bağcılar’da  2 milyon sermaye bedeli  Furkan Can Üstündağ, Tolgahan Ayar tarafından kuruldu.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Ali Üstündağ Haberi

Ali Üstündağ

Üstündağ Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Ali Üstündağ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ufuk Üstündağ Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Üstündağ Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...