03 / 05 / 2024

ali yerlikaya açıklama

ali yerlikaya açıklama

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya: " Biz yedi tane ıslah OSB'mizi 11 Ekim 2013 tarihi itibarıyla normal OSB haline getirdik. Ayrıca Türkiye'nin en büyük endüstriyel arıtması artık Bursa Demirtaş'ta değil, Tekirdağ'da. " dedi...

Bakan Ali Yerlikaya müjdeyi verdi! Her ay 15-20 bin konut ve köy evi hak sahiplerine teslim edilecek!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hedeflerinin 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmak olduğunu açıkladı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul’daki sel felaketinin ardından zarar tespitine ne zaman başlanacak?

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da yaşanan sel felaketinin ardından açıklama yaptı. Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül'ün koordinasyonunda, emniyet, jandarma, AFAD, İSKİ, itfaiye ve ilçe belediyelerinin ilgili araçlarıyla suların tahliyesinin sabaha kadar kesintisiz süreceğini ifade etti.

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruyla polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereden mezundur? Ali Yerlikaya kimdir?

Yeni İçişleri Bakanı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Peki Ali Yerlikaya kimdir? İşte detaylar!

3600 ek göstergede flaş gelişme! Açıklama sonunda geldi! Resmen belli oluyor! Hemen bakın!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili flaş bir açıklama yaptı! Resmen belli oluyor, kemerlerinizi bağlayın. İşte ayrıntılar...

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Ali Yerlikaya'dan Düzce depremi açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, merkez üssü İstanbul olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

CHP'den Türkiye Çevre Ajansı'nı kuran kanun hakkında açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hakkında açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!

Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalar yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Enkaz altında bir yaşam belirtisi bulunmadı. Hiç kimsenin olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

Ukra City'nin toprak sahibi Işıklar ailesinden flaş açıklama!

Ukra City projesi projesinin toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesinin vekili Avukat Murat Erarslan, Ukra City’nin son durumu ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Standard and Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, "yapılan seçimlerin kredi notu üzerinde herhangi bir etkisi görülmüyor" denildi.

ali yerlikaya açıklama Haberi

ali yerlikaya açıklama

Biz yedi tane ıslah OSB'mizi 11 Ekim 2013 tarihi itibarıyla normal OSB haline getirdik. Ayrıca Türkiye'nin en büyük endüstriyel arıtması artık Bursa Demirtaş'ta değil, Tekirdağ'da. 

Arıtma tesislerinde arıtılmış atık suların Marmara'ya deşarjını sağlayacak olan Toplama ve Derin Deşarj Sistemi Uygulama Projesi tamamlandı. 196 münferit arıtmayı kapatarak beş ortak arıtma alanı açıyoruz. Arıtma olmadan deşarj yapılmayacak. Evsel atıklar da deşaıj edildi. Maliyeti 110 milyon TL olan projeyle 2 bin 600 metre açıklıkta, 4 bin 700 metre derinlikte dip akıntıyla birlikte atıklar denizin yüzeyine çıkamıyor. 

Geleceğe daha temiz bir çevre bırakmak için çalışıyoruz. 

Sanayilerimiz günlük aktif olarak 500 bin metreküp su kullanıyor. Türkiye'deki tekstü boyahanelerinin yüzde 40'ı burada. Biz tekstilde önemli bir şehiriz. Su kullanımımız da oradan geliyor. Yer altı suları kullanıyoruz ve burada...