22 / 05 / 2024

Ali Yeşil özgeçmiş

Ali Yeşil özgeçmiş

Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu. Peki, Ali Yeşil kimdir? Ali Yeşil bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yeşil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Yeşil Yapı 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı'nın 2020 yılı faaliyetleri sonucunda oluşan 16 milyon 695 bin 824,76-TL karın dağıtılmayıp geçmiş yıllar zararlarından mahsup edilmesine ilişkin teklifler Genel Kurul'un onayına sunulacak.

Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Son günlerde yeşil mutabakat gündemden düşmüyor. Peki yeşil dönüşüm sürecini belediyeler mi yönetecek? Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı 'yeşil' olacak!

23. Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'nda sunum yapan Ülkü Özeren ," Yeni havalimanının 'Yeşil Havalimanı Sertifikası'na sahip olması amacıyla tüm 3. parti firmalara 'Yeşil Kuruluş' olma zorunluluğu sözleşmeyle getirildi." dedi...

Yeşil Yapı Endüstrisi 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 6 aylık ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, ilgili ara dönem için düzenlenen sınırlı bağımsız denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığını gösteren faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil binalar kendisi 4,5 yılda ödüyor!

Birleşmiş Milletler yetkilisi Aslı Karabacak’a göre Türkiye’de herkesin yeni nesil yeşil binalarda oturması uzak bir hayal değil çünkü bu binaların geri ödeme süreleri 4,5 yıl gibi kısa olabiliyor.

TOKİ ile Dünya Bankası yeşil binalar konusunda iş birliği antlaşması imzaladı!

TOKİ ile Dünya Bankası arasında, enerji verimliliği ve yeşil binalar konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. TOKİ Başkanı Turan, imza töreninde, Dünya Bankası ile geçmişten gelen ilişkilerini daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

'Yeşil alanların imarı halka sorulsun'

CHP'den büyük şehirler basta olmak üzere bütün yeşil alanların geleceğini belirleyebilecek bir adım geldi. CHP Milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Seker, yeşil ve ortak kullanım alanlarının imara açılması için, önce halk oylaması şartı öngören bir kanun tek

Erzurum, Yeşil Yakutiye Projesi'yle dönüşüyor!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Erzurum'u yıkarak ruhuna uygun konuma taşımak, çağdaş yapıya kavuşturmak zorundayız. Yeşil Yakutiye Projesi, bizim için bir ilk örnektir'' dedi.

Yeşil etiketi olmayan asansör güvenilir mi?

“Yeşil etiketi olmayan asansörlere binmeyin” uyarısı yapan Ayşegül Nuhoğlu, “Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği’ne göre her asansörün bir kimliği ve asansörün görünür bir yerine asılı yeşil etiketi olmalı.

Kamil Engin Yeşil kimdir?

1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Kamil Engin Yeşil kimdir? İşte Yeşil'in özgeçmişi...

Ali Yeşil kimdir?

Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu. Peki, Ali Yeşil kimdir? Ali Yeşil bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yeşil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ali Yeşil özgeçmiş Haberi

Ali Yeşil özgeçmiş

Ali Yeşil kimdir?

Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.  Peki, Ali Yeşil kimdir? 


AK Parti’nin kamplarının yapıldığı Asya Termal Tesisleri’nin yeni sahibi Ali Yeşil, Ankara Kızılcahamam iş adamlarındandır. Ali Yeşil, Kızılcahamam İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığı yaptı.


Ali Yeşil, bir dönem Bank Asya'ya ait olan Asya Termal Tesisleri'ni satın alarak ismini Lina Termal Turizm olarak değiştirdi. Yeşil,  tesise işadamlarından  Yusuf Öztürk, Mustafa Fırat, Tamer Karaalp ve Murat Özdoğan'ın ortak olduğunu duyurdu. 


Yeşil, Otel'in devre mülklerle birlikte 3 bin 500 yatak kapasiteye sahip olduğunu kaydederek, “Kızılcahamam'ı marka yapan bu tesisin sahibi biz değil Kızılcahamam'dır” dedi.


Ayrıca, Ali Yeşil tesis için 1,5 yıl süre beklediklerini ve daha devir işlemlerinin tam olarak tamamlanmadığını belirterek, yönetici olarak çalışanların dışında çalışan personelde değişiklik yapılmayacağını...