30 / 06 / 2024

Ali Yönet kim

Ali Yönet kim

NTT Mimarlık kurucularından Mimar Ali Yönet kimdir? Mimar Ali Yönet bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yönet, NTT Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Ali Yönet...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

2024 yılında DASK’ın yerine ZAS geliyor!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletilerek adının Zorunlu Afet Sigortası (ZAS) olarak değiştirileceğini, uygulamanın 2024'ün başında devreye alınacağını söyledi.

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Ali Y. Koç Kimdir?

Ali Y. Koç kimdir? Ali Y. Koç’un mesleği nedir? Ali Y. Koç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Gram altın 1.250 TL olacak! Uzmanı resmen açıkladı! Bu haberi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altın ve finans piyasası uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın gram sayısının önce 1200 liraya, ardından 1250 liraya çıkacağını söyledi.

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün ve Mehmet Ali Yılmazkaya ortaklığında kuruldu.

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz Yılmaztürk, Canser Yılmaztürk, Orhan Taner Yılmaztürk, Tanser Yılmaztürk ortaklığında kuruldu.

Gram altın 1.450 lira dolar 22 lira! Ünlü isimden flaş altın ve dolar açıklaması! Herkes gardını alsın!

Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, gram altının 1450 lirayı doların ise 22 lirayı bulacağını iddia etti. Yıldırımtürk, aynı zamanda tarih de verdi. İşte detaylar…

Gram altın 900 lira mı oluyor? Tekrar o günlere dönüyor muyuz? Türkiye’nin ünlü ismi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın ile ilgili vatandaşları ve yatırımcıları bilgilendirdi. Peki gram altın, tekrar 1.000 liranın altına düşecek mi? İşte detaylar…

Ali Yönet kim Haberi

Ali Yönet kim

Ali Yönet kimdir?

Ali Yönet, 1975 yılında İzmir'de doğdu. Orta öğretimini 1993 yılında Ankara Fen Lisesi'nde, lisans öğrenimini 2000 yılında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde tamamladı. 


1998 yılında başladığı meslek yaşamını 2004'de kurucusu ve ortağı olduğu NTT Mimarlık bünyesinde sürdürmektedir.


NTT Mimarlık

"2004 yılında Ali Yönet, Ozan Özyiğit ve İbrahim Canseven tarafından kurulan, 2009 yılından itibaren Ali Yönet ve İbrahim Canseven tarafından yönetilen NTT Mimarlık, mimari proje, danışmanlık, kontrollük ve proje yönetimi hizmetleri sunmaktadır.


Yaklaşım: NTT Mimarlık özellikle sanat-mimarlık-kent bütünleşmesini sağlamaya çalışan kolaboratif ve fonksiyoncu bir tasarım yaklaşımını benimsemiştir. 


Yaratıcılığın, güncel yapı bilgisiyle iyi bir mimarlık ürününe dönüşebileceğini savunan, her projenin kendine özgü gerçeklerinin olduğunu bilen ve çoğaltmalardan uzak duran, mimarinin sanatsal boyutu ile teknik hizmet boyutunu belli bir dengede tutmaya çalışan firma kendine has...